Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 3 december 2013

Det kan man undraTrots totalt undermålig arbetsmiljö, ger jag inte upp kontrollerna av monsterskåpet, i vars inre nästan helt säkert döljer sig...jam, det undrar jag med?


Långt inne i mörkret har jag fullgjort mitt uppdrag, för den här gången. Nu gäller bara att ta sig ut...

Ska man behöva ha det så här??

Ja, ni ser! Är det inte bedrövligt?

Varför utsätter jag mig för detta? Och gång på gång?

20 kommentarer:

 1. Men Hallå! Har inte din matte städat i monsterskåpet ännu efter den nödsituation som du råkade utför för några veckor sedan, det syns ju att det bara är en massa skräp där inne!! Bort! Bort! Blir alldeles nervös när jag ser bilderna där du med fara för liv och lem trasslar dig ut ur skåpet! Ge dock inte upp - en dag kommer du att avslöja 'Monsterskåpets hemlighet'!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, varför står det kastruller i mitt skåp? Maten kommer ju från påsar bara? Behövs inte en endaste kastrull?! Tyvärr har hårdföra förhandlingar med matte hittills varit resultatlösa...

   Radera
 2. Bra att du så målande belyser ett probblem som jag tror många katter har. Tvåbeningar använder VÅRA skåp till att ställa in sitt skräp. Har de aldrig hört jamas om sophämtning? Det är bara att slänga allt så du får en vettig arbetsmiljö. Jama till matte att vi kommer skicka ner skyddskattombudet om ingen bättring sker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, tänk så ljuvligt det skulle vara med fri tillgång till alla skåp! Bara kunna hoppa in var man ville utan några hinder...vilken DRÖM! Ska minsann jama till matte vad du skriver! Oj, vad nervös hon kommer bli!

   Radera
 3. Verkligen alldeles för många saker i det skåpet!

  SvaraRadera
 4. Nej så ska man inte behöva ha det! Men du kom ut när du ville den här gången hoppas vi! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, den här gången fick jag komma ut när jag ville, om än med viss möda. Men ni kan ju tänka hur kul det var att sitta där inne i MÖRKER och INLÅST!

   Radera
 5. Här jamar vi som Kattson och Sven - bort med allt skräp från DITT skåp! Inte skall du behöva riskera livet när du undersöker skåpet, jag misstänker starkt att din matte inte ens uppskattar din insats.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag misstänker också att mitt arbete inte uppskattas till fullo? Får underliga kommentarer när jag försöker ta mig fram där inne. Att det ska vara så svårt att rensa skåpet???

   Radera
 6. Hängiven och plikttrogen, är två ord som dyker upp när jag ser hur hårt du jobbar. Men jag tycker nog att matte kunde ställa upp lite och flytta lite på allt skräp som står där inne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker verkligen jag också! LITET samarbetsvilja kan man väl ändå kräva? Nä, nu får jag nog sätta ner tassen på allvar!

   Radera
 7. Men jisses vilken urusel arbetsmiljö !!
  Undrar som du vad allt det där skräpet har i ditt skåp att göra ?!

  P.S Skickade in min matte till Kattfotens Katthem idag , med maten som inte du eller Piff o Puff äter och lite andra grejer som jag o matte plockat ihop här hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattombudskatten skulle väl få stora morrhårsdarren om han kom hit och såg eländet!
   Vad bra! Hoppas det kommer till användning, när nu inte vi gillar den maten!

   Radera
 8. Men kära Gustav då, vad det såg mycket skräp där i skåpet, då måste du väl får lön för mödan, att du försöker få ut skräpet där inne, håller tassarna för det.
  Tass tass


  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas också att jag nån gång ska få min belöning - ett TOMT skåp!!!

   Radera
 9. Hej!
  Vi på kattsajten har sammanställt en länklista över Sveriges kattbloggare - och du är en av bloggarna vi har lagt till på listan! Du hittar länklistan här: http://www.hemmetsjournal.se/katt/Hem/Lankguide/. Länka gärna tillbaka till oss! Mvh Ingrid, Hemmets journal/kattsajten.

  SvaraRadera
 10. Gustav, vi och matte är med på .hemmets journals kattsait, sedan ngt år tillbaka. Kanske du också kommer med där? Läser att dom har satt en länk här till HV kattsait, mjau.
  Tass tass på dig kompis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, jag har visst också halkat in där! :)

   Radera