Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 9 december 2013

Bu för Sven!!


Först måste jag berätta om besöket vi hade av Sven. Han kom redan på torsdagen, och ville aldrig åka hem. En väldigt otrevlig typ, som förhindrade mig att tassa ut hela fredagen också. Jo, jag var ute ett ögonblick, följde med matte när hon skulle greja med något. Vilken
Rädde sig, den som kan!!!
skräckupplevelse! Jamade direkt till henne, att skulle hon vara ute i det där, fick hon faktiskt skylla sig själv om hon blåste bort! Jag tänkte inte göra det! Sprang och tog betäckning i min lilla koja på  altanen. Gjorde ett nytt försök senare på dagen, man ska ju tänka positivt, men direkt matte öppnade dörren insåg jag mitt misstag. Räddade mig in i en kartong, som lyckligtvis stod innanför dörren. Den där Sven är aldrig mer välkommen till mig!


Tack och lov fick jag litet gjort på Mitt Område på lördagen, och det var tur, för på söndagen stod vattnet ovanför tassarna när jag gjorde ett försök att komma ut! Först hade det kommit vitt, och sedan blött, och alltihop låg kvar! Det var bara att vända på tassen, och göra det en katt i slik situation måste göra: uppsöka lådan. Där inne var det åtminstone torrt.

Synd man inte kan göra som vissa andra djur, sova sig igenom eländet. 

14 kommentarer:

 1. Vi slapp det mesta av Svens besök. Otur att han blev så långvarig hos er.
  Nåja, skönt att det GÅR att använda lådan när du måste :)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just här trivdes han visst extra mycket. :(
   Jodå, om man MÅSTE välja bland två onda ting, så...

   Radera
 2. Är lite sur att stormen snodde mitt fina namn! Alla är ju arga på den där Sven! Bäst att hålla låg profil tills folk å fä lugnat ned sig! Fast jag vet att du Gustav inte är sur på MIG, men jag blev lite darrig en kort sekund när jag läste din rubrik för dagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart är jag inte sur på DIG!! Du är ju SNÄLL, det var INTE den Sven som hälsade på här!

   Radera
 3. Jam så otäckt med blåsiga Sven. Han hälsade på oss med, men vi höll oss inomhus och nöjde oss med att titta ut på frysande tvåbeningar.
  Måste jama att jag har full förståelse för att du inte riskerade pälsen och följde med matte ut i blåsten. Tur i oturen att du hittade en stormsäker kattong i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det får vara nån måtta på min lojalitet med matte! Riskerar livet, det gör jag INTE!

   Radera
 4. Vi slapp Sven men det känns som vi ska vara glada för det, han verkar verkligen besvärlig.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur ni hade som slapp honom! Såna typer vill vi inte ha med att göra!

   Radera
 5. Han var verkligen otrevlig den där Sven !!
  Som han pustade och stånkade så hela huset skakade !
  Här var det också snö först och sedan slask igår.
  Jag var faktiskt ute en sväng i snön :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att ni hade det ungefär som jag. Och att du var ute i snö-slask-regnet, det utnämner jag till månadens bravad! Det var ju flera centimeter bara blött över hela marken! :(

   Radera
 6. Precis som Dui och Deco märkte vi inte av Sven så mycket. Det var nog lika bra det för han verkar vara en riktigt otrevlig typ. Hoppas han inte kommer tillbaka!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är absolut portförbjuden här i alla fall! *stampar bestämt med tassen*

   Radera
 7. Jag delar helt din uppfattning om Sven. Jag föreslår att vi alla katter förenar oss i en total bojkott av honom i framtiden. Skulle ha våga visa sig igen tycker jag vi sätter in en massiv motattack i form av generalfräs!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ytterligare en genial idé från dig! Vem vågar trotsa ett generalfräs? Inte ens Sven, det är jag säker på, även om han var en riktig tuffing!

   Radera