Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 10 februari 2014

Matte är en kidnappare


Det var en kort glädje! Med det menar jag husses ankomst i torsdags kväll. För vad händer? Matte kidnappar honom, och de försvinner, båda två! Jag tror åtminstone att det är så det ligger till, för inte skulle husse ge sig iväg frivilligt? 

På fredag eftermiddag stängdes dörren, med mig på fel sida, och inte förrän på söndag kväll kom de igen! Lyckligtvis tog hon husse med sig tillbaka, så just nu är jag någorlunda tillfredsställd med situationen. Något jag inte var i helgen, trots att det kom andra människor hit och hälsade på. För jag var ju fortfarande på fel sida dörren! Fick jag tassa ut? Nej, då! Trots mitt bestämda påstående till människan om att matte måste felinformerat honom.

Om man nu är en familj, varför bor inte alla tillsammans, så man slipper sånt här? Att ha några boende långt upp i norra landet bara ställer till det.

Nä, nu ska jag passa på att njuta av husse allt jag kan, för jag litar inte ett smack på hans förmåga att hålla sig hemma.  14 kommentarer:

 1. Jag tror att du måste ta ett allvarligt jam med dina 2-beningar.
  Att lämna dig så länge på fel sida om dörren är inte kattvänligt.
  Du kan säkert åberopa "kattliga rättigheter".
  Kunde inte dom där vakterna du hade släppt ut dig lite o sen kommit tillbaks o släppt in dig igen?
  Sätt dig nu på husse o vakta honom så inte matte kattnappar honom igen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller så med dig! Inte kattvänligt ett enda dugg! Vakterna skyller på flera mil att åka hit, men vad är det för ursäkt?
   Gissa om jag ligger på husse och vaktar honom nu!? Men jag undrar, jag...

   Radera
 2. I likhet med många andra hussar, och mattar också för den delen, verkar det inte gå att lita på din husse. Har han missuppfattat nåt du sagt eller gjort, tro? Kan du nån gång ha jamat "nä, nu går skam på norra land" eller nåt liknande och husse har tolkat det som om han måste åka till norra landet? Jag försöker bara förstå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte kan det väl vara så illa? Jag som är så tydlig, snudd på övertydlig, med vad jag menar? Nä, jag tror tyvärr att detta är ett allmänt opålitligt drag hos våra tvåbeningar! Men visst, jag kan alltid prova att få till ännu tydligare jam!

   Radera
 3. Men jisses så fräckt av din matte att kidnappa din husse som precis kommit hem !
  Tur att hon hade med sig honom tillbaka i alla fall :)
  Tassklappar och Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. NÅN skam i kroppen har hon i alla fall! Fattas bara att hon lämnat honom där långt uppe?!

   Radera
 4. Det var det värsta. Först snor hon husse och sen blir du inlåst och får besök av människor som inte alls lyssnar till vad du jamar.
  Förstår det måste ha varit en otroligt påfrestande helg för din del.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligt påfrestande! Och dessutom måste jag ju gå på lådan, och du vet ju vad jag tycker om det! Nä, nu får det vara slut på de här rymningsdumheterna! *bestämd*

   Radera
 5. Men vad har tagit åt din matte? Kidnappa en nyss hemkommen efterlängtad husse och lämna dig på fel sida av dörren?
  Har hon fått något elakt virus som får henne att uppträda så besynnerlig?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste vara ett synnerligen farligt virus i så fall, och jag kan bara hoppas att man då blir immun för resten av livet!?

   Radera
 6. Hmm riktigt besvärligt, de ska vara hemma. Punkt! Nosbuffar

  SvaraRadera
 7. Förstår verkligen din upprördhet! Inte nog med att de stänger in dig och överger dig, det hela verkar dessutom ha kommit som en total överraskning för dig. Man trodde ju att en gammal trotjänare som du var värd lite mer respekt. Tur för dem att båda är hemma nu, vi förutsätter att du blir rikligt kompenserad för ditt lidande.
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kam inte påminna mig att jag någonsin fått någon förvarning? Bara när vi själva ska förvisas, då kommer burarna fram. Nä, stäng in katten bara, här visas ingen pardon! Har åtminstone fått en del blötmat, men naturligtvis inte i den mängd man kunde förvänta sig. :(

   Radera