Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 19 februari 2014

Långtråkig dag
Inget vidare väder idag
Men perfekt dag för cigarrprovning...
...och  monsterletning...om man bara kunnat ta sig över barrikaderna?

12 kommentarer:

 1. Håller med helt.
  Man kan inte se tassen framför sig idag.
  Tycker du är vig och djärv som ger dig in i skrammelskåpet.
  Det skåpet håller jag mig ifrån för saker kan trilla ner på min svans.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, fyjam vad trist det varit idag!
   Vig och djärv? Men du förstår, jag bara måste ju komma åt monstret som huserar längst inne hörnet, bakom allt skrammel. Där finns ett tomt utrymme som människorna inte kommer åt. Typisk monsterhåla!

   Radera
 2. Mhm, jag har precis samma problem när det gäller monsterletning. Varför ska det jämt stå massa skräp ivägen? Skräp som dessutom skräller något fruktansvärt om man råkar komma åt det. *ryser*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland måste man förstås ge upp, när hindren blir för höga och besvärliga. Fast det ska väldigt mycket till för att jag inte ska försöka!

   Radera
 3. Det gäller ju att utnyttja dagarna. En konst som vi katter behärskar tillfullo. Tror inte skåpmonstret var på plats - då hade h*n inte varit i livet nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, jag är nästan alldeles säker på att monstret var där inne i hörnet och retades med mig för att jag inte tog mig över skräpet den här gången!
   Men NÄSTA gång...

   Radera
 4. Håller med du , en väldigt tråkig och trist dag idag !
  Här surar min matte över en bilfirma som gick och sålde en bil hon var intresserad av utan att ringa upp henne först :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen en dum firma! Hoppas hon hittar en annan bil som är bättre utan att kosta mer!

   Radera
 5. Hit har inte ovädret kommit än, men matte sa att vi får det imorgon istället.
  Men jag blir förskräckt när jag ser att din matte inte har rensat ut monsterskåpet än, jag har bestämt för mig att föra gången det kom på tal så var alla överens om att skåpet är ditt och att du behöver ordentligt med svängrum där inne för att kunna jobba ordentligt. Nu får matte skärpa sig!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väl inte direkt nåt oväder idag, bara dugg och dimma hela dagen. Tillräckligt för att avstå utelivet i alla fall.
   Och du har så rätt angående villkoren för monsterskåpets tillgänglighet! Jag vet bara inte HUR jag ska få matte att inse att kastruller och annat tjafs inte behövs? Maten finns ju ändå i påsar och säckar??

   Radera
 6. Verkligen inget inspirerande väder, tur vi katter är så duktiga på att förströ oss själva. Vi vill också klaga på att köksskåpen är så svårforcerade, förstår inte varför det måste stå så många prylar i dem, det är väl mycket viktigare att VI får plats!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaså, ni har samma problem? På många sätt verkar vi katter ha likartade erfarenheter. Med andra jam är våra tvåbeningar förvånansvärt lika? Det borde faktiskt finna någon slags standardnorm i kök med obligatoriska kattskåp, eller hur?

   Radera