Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 12 februari 2014

En enkel fråga
Kontoret är min arbetsplats på flera sätt. Husse slipper ofta ta ensamt ansvar för sitt jobb där, för jag brukar delta rätt påtagligt i arbetet genom att se till att papperna inte flyger iväg. Om nyttan av detta brukar vi underligt nog ha motsatta åsikter? Ibland, när jag ansett att arbetsmaterialet inte kan lämnas ut ännu, kan han låta ganska irriterad på rösten? 

Då vänder jag ryggen mot honom, och låter honom klara sig bäst han kan. I stället ägnar jag mig åt viktigare saker, spaning över Område Väster. Där finns mycket att hålla reda på, främst alla lösspringande hundar, som verkligen måste hållas ett öga på.  

Hur viktigt är pappersvaktande om man jämför med kontroll av ordning och reda på ens territorium? Jag bara frågar?


10 kommentarer:

 1. Jag hänger ofta i arbetsrummet också o hjälper till så gott jag kan.
  Fast jag brukar tröttna på att vakta husses o mattes papper när jag ser att det börjar hända saker utanför fönstret.
  Så för min del tycker jag att mitt arbete är mest intressant o givetvis viktigast.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är förstås egentligen ingenting att diskutera, för självfallet är våra kattliga arbetsuppgifter viktigast!

   Radera
 2. Att vakta papper är såklart ett viktigt arbete, men det går självklart inte att jämföra med övervakning av det egna reviret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis min åsikt! Förresten är inte pappersvaktningen så viktig heller, det är ju mest för att göra husse en tjänst. Som jag får sorgligt litet erkänsla för. :(

   Radera
 3. Jam, jam, vi vet ju alla att tvåbeningar inte har den minsta prioriteringsförmåga. Istället för att vara tacksam för din hjälp så blir han irriterad. Har hört flera katter som är verksamma inom olika arbetsomården råka ut för samma obegripliga behandling. Bra att du tydligt visar att han får sköta sig själv. Det kan han gott ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart jag markerar min ståndpunkt! Jag gillar inte alls den där otrevliga tonen på rösten, tycker han är högst oartig. Men jag orkar inte vara vara sur så länge, han kan förstås inte hjälpa att han inte begriper bättre!

   Radera
 4. Inte viktigt alls måste vi jama men våra tvåbeningar verkar ha helt andra åsikter. Härligt med bra spaningsplatser i fönstren.nsobuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att ligga på skrivbordet med tassarna i fönstret är faktiskt riktigt bekvämt! Har man riktig tur är elementet under på också. Är glad att jag har åtminstone en riktig spaningsplats!

   Radera
 5. Våra tvåbeningar har så konstiga prioriteringar och de förstår sällan att uppskatta allt arbete vi lägger ner på dem.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant, så sant! Har förstått att vi är många som har samma erfarenhet!

   Radera