Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 24 mars 2014

Bara bra!


Efter några dagar med fullt upp att göra där ute, tog jag mig en rejäl sovmorgon igår. Klev inte upp förrän jag hörde matte plocka fram frukosten i köket. Det speciella prasselljudet från öppnande matpåsar går inte att ignorera!

Jag tycker att det blev en riktigt lyckad helg. Också matte var ute mest hela dagarna, vilket innebar litet variation av mina arbetsuppgifter. Jag gör ju inte samma saker då, som när jag är ensam ute. På egen tass blir det mycket inspektion av granntomterna och stranden, förutom min egen tomt. Är matte ute, kan jag ju inte låta henne vara ensam? Då lägger jag mig sällskapligt på lämpligt avstånd. Inte för nära, då riskerar jag få skräp på mig. Hon har nämligen slängt all möjlig växtlighet omkring sig. Men man lär sig snart var gränsen för den skyddade zonen går.

Om helgen var bra, är denna dagen helt fantastisk! Idag har husse kommit hem igen! Tänk att få trampa mjukmage när jag går och lägger mig ikväll! Kan knappt föreställa mig hur han ska ha längtat efter min massage? Åh, vad gott vi ska må, husse och jag!


14 kommentarer:

 1. Det låter som om en bra helg övergår till en ännu bättre måndag. Nu är ju BÅDA dina människor på plats, där de ska vara. Snällt av dig att hålla matte sällskap, trots att hon sysslar med så märkliga saker som att slänga växtlighet omkring sig. Tur att det finns neutralitetszoner att uppehålla sig i! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Jag får som vanligt njuta allt jag kan över detta tillstånd, för lika som vanligt försvinner husse snart igen. Det är den enda som är riktigt dåligt med vårarna!
   Idag har matte inte slängt en enda växt, förhoppningsfullt har hon lugnat ner sig?

   Radera
 2. Åh vad härligt att din hussemage är hemma igen! Det är alltid bästast när alla är där de skall.
  Misstänker att matte var väldigt tacksam över hjälpen och sällskapet i helgen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm, nu bara väntar jag på att det ska bli läggdags! Har just kommit in från kvällsronden, och jag hoppas att husse snart bli trött!
   Visst var matte väldigt glad över min närvaro!

   Radera
 3. Vilken toppenhelg och så kommer husse hem! Härligt! Passa på och njut! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör jag HELA TIDEN! Mycket kurrande och spinnande blir det!

   Radera
 4. Det gäller verkligen att hålla koll var den säkra zonen är så man inte får skräp i skallen.
  Jag kan tänka mig att du har en hel del gos att ta igen med husse nu och han lär säkert ha saknat din tassmassage.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är ju inte så jättestark, matte, utan hon slängde mest litet bakåt och åt sidorna. Men man vill ju inte ha ogräs eller kvistar i skallen!
   Husse brukar klaga på mina klor, men jag VET ju att han gillar djupmassage!

   Radera
 5. Låter som du haft rena drömhelgen, först hjälpa matte därute och sen att husse kommit hem.
  Det är sådant här som är riktig lycka jamar jag.
  Själv har jag som vanligt haft det bra med mitt tjänstefolk.
  Varit ute o tassat med dom varje dag på stranden.
  Gosa nu rejält med husses mage.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har ju verkligen varit utetassarväder i helgen, och stranden är ett perfekt ställe för sådan aktivitet! Jamar förstås det av egen erfarenhet.
   Och gosning ska det bli, i kubik!

   Radera
 6. Allt annat än att husse går och lägger sig väldigt tidigt vore märkligt! Tror han har längtat hela tiden efter dig och din tassmassage.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska nog snart jama bort honom från den där dumma teven! Jag vet bättre sysselsättning.

   Radera
 7. Hej och jam!
  Det var inte igår, Nu är vi tillbaka efter en lång tids vila från bloggandet. Jag Felix Myrin, om ni minns mig *fniss* så har vi startat en ny blogg, bytt blogg från blogg.se till worpress nu. (Vi är fler som bloggar i samma blogg nu, min matte och lotsas syskonen är med)

  Jag och matte fick nog av blogg.se som bara krånglade. Nu hoppas vi att det här ska fungera, å jam, det har det gjort hittills. Vi gick med i wordpress feb 2013 och då hade vi bara bloggen som en hem sida. Ingen kunde varken gilla eller kommentera våra sidor. Men nu har vi öppnat kommentars rutorna i stortsätt på alla våra bilder, kurr kurr.

  Det har ju hänt lite saker sen sist, vi har nu blivit en större familj, så ta och tassa in till oss, så får ni vet mer. :)

  Jag ser här hos er också, att det har hänt en massa saker. Så mycket fina bilder!!! Så jamar kul att få se er igen. Å jam, förstår hur du känner dig, visst är det underbart när våra två-benta är hemma NosPuss från mig Felix och mina lotsas syskon och matte hälsar, kurr kurr. :)

  http://annamyrin.wordpress.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen tillbaka i bloggvärlden! Här kan ju familjen bli hur stor som helst! Hoppas att bloggen ska sköta sig utan krångel nu då du bestämt att börja om! :)

   Radera