Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 31 mars 2014

Mycket att se fram emot


Den här sortens helger gillar jag! Fler såna, tack! Båda mina människor hemma, sol = full tillgång till mitt växthus, och dessutom en bonus i att nästan alla mina favoritmänniskor kom på söndagen. Fast där måste jag erkänna, att jag brast något i värdskapet. Det var aningen för skönt i växthuset. De skulle kommit dit allihopa i stället, tycker jag.

Ibland måste jag förstås ut på fältet också. Saker och ting kan ju inte förbli helt okontrollerade. Riktigt glad blir jag, om jag vid en sådan runda upptäcker matte och husse på altanen. Det har hänt rätt ofta den senaste tiden. Att de sitter där är givetvis positivt i sig, men innebär också andra trevliga saker. Till exempel är Piff och Puff instängda i andra delen av huset, eftersom dörren till altanen är öppen. Och att den är det betyder i sin tur att jag kan tassa in till min matskål när jag behagar.

Om jag förstått det rätt, kommer det bli massor av varma och soliga dagar framöver? Det är sannerligen härliga tider som stundar!
10 kommentarer:

 1. Jaaa, du har så rätt, visst stundar härliga tider.
  Det har varit soligt o varmt o alldeles vindstilla här hos oss i helgen (här brukar det alltid blåsa och jag gillar inte blåsten i ansiktet, det är nog för att jag inte är van vid den, för jag är ju en innekatt).
  Tänk för ett år sedan då satt jag i fönstret o tittade ut på snön.
  Vilken skillnad.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snö? Vad är det? Känns det som. Man känner sig bara så mycket piggare när det är så här, eller hur? Samtidigt som avslappningen är mycket behagligare i varm sol!

   Radera
 2. En perfekt helg! Fram för fler sådana! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Det låter som en riktig kanonhelg. Kan det kanske inte vara en bra idé att besökarna kommer ut till dig i växthuset och fikar istället?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det kan jag också tycka. Varför ska de ha såna märkliga krav på PLATS? Det finns ju under bordet till exempel? Helt outnyttjat, i alla fall om man flyttar bort den där stora krukan. Men de har ingen fantasi.

   Radera
 4. Det låter verkligen som att du har haft en purrfekt helg!
  Vi hoppas på att det blir massor av såna framöver.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ännu en önskehelg! Kan man vara annat än glad? :-D

   Radera
 5. Man tycker ju att man borde ha rätt att kräva att varje helg skulle vara som du beskriver att den här var. Men tyvärr är ju verkligheten inte sån. Åtminstone i vårt område verkar det bli kallar flera dagar framöver. Men jag tror det snart kommer bli kanondagar och då vore det jamarkul att komma på party i ditt växthus?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh ja! Vilket party vi ska ha där! Jag är övertygad om att ni allihopa kommer stormtrivas där! :-D

   Radera