Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 4 mars 2014

Igloo-ockupation, del 2


Kommer ni ihåg ockupationen som Puff gjorde av Piffs igloo? Den har fått en högst oväntad fortsättning. Puff blev mer och påstridig i sitt hävdande av rätten till Piffs igloo. Så matte gjorde diverse omflyttningar av de olika kattbäddarna vi har.
Det var då jag gjorde den Stora Upptäckten! För första gången någonsin provlåg jag en sån där mojäng. Och det var ju faktiskt helt okej!

Testade både Puffs korg

och en annan igloo som mest stått obebodd under en stol

Piff, som blivit av med sin igloo, gick med på att dela denna med mig. Men Puff vidhåller äganderätten till den gula igloon, trots annan plats. Ett öra som sticker ut avslöjar ockupanten i den!
Som läget är nu, fortsätter Piff och jag att dela på den gråa igloon, medan Puff ensam tronar i den gula. Korgen har flyttats bort, det blev aningen trångt i soffan. Tänk, att en ockupation kunde få till resultat att jag vid nästan femton års ålder för första gången började använda sovplatser man ska krypa in i?!17 kommentarer:

 1. Vilket sammelsurium av igloos och sovplatser - nästan svårt att hänga med gällande vilken som är vems. Du e jamarsnygg i båda, speciellt i den grå!
  Man kan verkligen INTE tro att du har uppnått den aktningsvärda åldern av 15 år! Jo förresten på ett sätt märks det ju i din yrkesutövning att du har gedigen erfarenhet men ditt yttre tycker vi snarare visar på att du högst e 8 år eller så! .-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack för den komplimangen! Så bra att det är i den grå jag trivs bäst! Och jag tror knappt själv att jag är så gammal, därför låtsas jag inte om det, utan hoppar och är precis som tjaaa...sådär åtta år! ;-)

   Radera
 2. Att du kryper in i en igloo var en nyhet.
  Men, där får du ju vara för dig själv för varken Piff eller Puff får plats samtidigt.
  Näh, här får du jama i till matte att hon köper dig en alldeles egen igloo, så har ni varsin.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en nyhet för mig också, minsann! Har inte riktigt bestämt mig än för om jag tycker det är bra, eller inte? En igloo till? Undrar just vem som paxar den i så fall?

   Radera
 3. Vad många ni har att välja på! Vad bra att ni kan dela! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hittills har vi kunnat dela upp tiderna där helt galant. Jag är ju ute en del, så då får Piff passa på. Men jag har inte bestämt än om jag gillar soffan eller igloon bäst? Ett vet jag: inget slår husses mage!

   Radera
 4. Märkligt hur det kan bli ibland. Jag är ju inte heller så mycket för att använda igloo och sånt där. Men det kan ju vara riktigt mysigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man är kanske är för rädd att prova nya saker?
   Jag har provat att kattentera hos dig, men Disqus vägrar. Säger att min epost redan finns, och det vet jag väl! Och jag har ingen lust att lägga upp en ny, det blir så mycket att hålla reda på. Simba och Tasse har en gästfunktion jag brukar använda, hoppas du också kan få den!

   Radera
  2. Men jam så dumt då. Men nu har vi gjort så att gäster kan lämna kattentarer också. Tack för tipset.

   Radera
 5. Det var en högst märklig utveckling på det där igloodramat. Nåjam, snart flyttar väl du utomhus en stor del av dygnet så då kan Piff och Puff liga i de där igloona så myckeet de vill.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nyttjat igloon hela kvällen, medan Piff intagit toppen på klöstunnan. Mycket bra att vi utan bråkjam kan turas om!

   Radera
 6. Men jisses då , har du gått o blivit Eskimå ?! *fniss*
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm, fast utan snö och is! MYCKET bättre!

   Radera
 7. Testar att lämna ytterligare en kattentar fast med ett annat konto. Test test...

  SvaraRadera
 8. Oj vilken oväntad vändning på igloo dramat! Men vad kul att du hittat något nytt som du gillar.
  Vi har många krypin som vi gillar, men nån igloo har vi inte. Vi får nog ta ett jam med matte för vi fyller ju år alla tre nu i mars.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väl ett bra födelsedagstips!? :)

   Radera