Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 7 mars 2014

Blomma? Nä, men...
Trots den stundom något ansträngda relation till mina inneboende systrar som kanske framskymtat här ibland, vill jag så här inför Internationella Kattadagen avge följande deklaration till dem:

För det mesta är ni faktiskt helt okej, och jag uppskattar att ni ibland lämnar go'mat till mig! Att ligga och vila i soffan tillsammans känns mysigt, även om vi inte precis har kroppskontakt. Kanske att jag till och med skulle tycka att det vore litet tomt utan er?

Sen har jag ju en massa vänner som är kattor. Ingen nämnd, men ingen glömd! Jag skulle vilja bjuda er och alla andra kattor på något gott på er speciella dag! 

Men kanske viktigast av allt denna dag: Vi måste jobba för att ingen av er ska behöva föda ungar som ni inte får hjälp med att ta tass om sen!

Önskar er alla, både kattor och katter, en riktigt fin mars-helg!

12 kommentarer:

 1. Vi tror att det faktiskt skulle känns lite tomt för dig utan de riviga kattorna som du delar bostad med! Tänk att inte ha någon att smyga på t ex! Trevlig helg Gustav! - jag å Räkan ska försöka vara xtra snälla mot vår katta Lucia! (i alla fall i morgon...! men hon e jamarskoj att smyga på ibland, hihihi! Men man får vara beredd på en snyting som heter duga! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. KANSKE skulle det kännas litet konstigt, det kan du har rätt i. Just det där med smygandet, det ger ju faktiskt litet krydda till tillvaron!
   Men oj, får du snytingar? Hmm, vad modig du är som ändå törs smyga!

   Radera
 2. Internationella Kattadagen är en av de viktigaste dagarma på hela året. Bra att den uppmärksammas med en av dins suveräna skyltar. Och så snällt du skrivit om dina systrar. Kanske, kanske att de uppskattar det även om de inte visar det så ofta?
  .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Och jag kände att jag nog klagat litet för mycket på tjejerna, det går ju ändå hyfsat för det mesta. Idag sov vi alla tre i sängkammaren till exempel. Piff och Puff i en säng, och jag i en annan, men dock. Bådar bra inför morgondagen!

   Radera
 3. Hoppas du får en riktigt mysig helg ihop med dina inneboende tjejer.
  Verkar bli hyggligt inspektionsväder, så är dom för jobbiga kan du ju alltid tillbringa dagen i växthuset.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra helg, särskilt, som du jamar, med tanke på det härliga väder som utlovas!

   Radera
 4. Klok som alltid!
  Ha en solig helg :)

  =^.^=

  Fredagsgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack! Och jag önskar er detsamma förstås!

   Radera
 5. Så klokt jamat. Visst skulle det vara tomt utan dina kattor.. Även om man inte alltid kommer lika bra överrens så skulle man ju sakna varandra om de/den andra inte fanns där. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, man vänjer sig ju vid mesta till slut... ;-)
   Men visste skulle det varit toppen att vara så fina vänner som ni två är!

   Radera
 6. Jätteklokt jamat! *klappar tassarna*

  SvaraRadera