Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 26 maj 2015

Tänk...


Tänk att det bara är maj ännu. Och tänk på hur många såna här underbara dagar som ligger framför oss! Fortfarande känns det som om sommaren består av en oändlig rad av dagar, nästan som skulle vi ha det så här för alltid? 
Så känner jag det i alla fall, när jag ligger och solar magen i en ganska nygjord grop. Jag bara njuter, utan att ägna gråa dagar en enda tanke.14 kommentarer:

 1. Vilken härligt avslappnad ställning du intagit. Man ser hur du njuter av tillvaron.
  Jam, det är många fina dagar kvar av sommaren, enligt matte så ska den komma i slutet av nästa vecka så då kommer nog din hasselbuske till användning. Jag har hört henne jama att DMI säger så.
  Vad säger din husses o mattes telefon om det?

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hittat ett nytt ställe att koppla av på. Där har jag plattat till gräset till en skön grop. Kan man annat än njuta?
   Jo, telefonen säger också att det ska bli varmt mot slutet av nästa vecka. Då MÅSTE det ju bli så, eller hur?

   Radera
 2. Njam... Vi har mest haft regn och blåst och det klarar jag mig utan. Fast just nu är soligt och riktigt skönt ute. Husse har lämnat balkongdörren öppen så vi kan springa utoch in som vi vill och vi njuter i fulla drag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här var det också regn igår, men det är glömt idag! Och säkert får ni massor av dagar framöver när ni kan springa ut på altanen. Att få vara ute är verkligen något speciellt, det är bra för livsandarna!

   Radera
 3. Du har helt rätt!!!
  Det är det bästa med BÖRJAN på sommaren, man har så många soliga dagar att se fram emot :)

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag med! NU är sommaren hur lång som helst!

   Radera
 4. Har varit lite klent med varma och soliga dagar hittills men vi hoppas att de kommer! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart ska ni se att vi klagar på värmen! Fast jag har haft rätt mycket sol, så jag ska inte klaga!

   Radera
 5. Tänk om våra tvåbeningar kunde göra som vi - gräva sig en grop, lägga sig i den och bara njuuuuta. Så mycket bättre världen skulle se ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, visst är det synd om dem, att de alltför sällan tar sig den tiden!

   Radera
 6. Du kan verkligen konsten att njuta av livet! Tvåbeningar har mycket att lära av dig. De har en förmåga att oroa sig över det mesta i onödan isstället för att njuta av nuet.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är allt en lycka att vara född till katt, och kunna njuta helt öppet och naturligt utan minsta dåligt samvete!? Att njuta är ju så sköööönt!

   Radera
 7. Man ser verkligen hur du njuter av att sola magen i den där gropen !
  Själv har jag varit med en sväng till mattes pappa och upptäckte när vi satt i uterummet att det var fåglar på taket och jisses så spinnande det var att kika på dom :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag tänka mig, att du spetsade öronen ordentligt att skärpte synen allt du kunde! Tänk om du tagit dig upp på taket, vilken fest det hade blivit! :-)

   Radera