Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 11 maj 2015

HotellrapportHej på er igen! Jag har kommit hem från hotellet! I lördags stod husse helt plötsligt i mitt rum, och matte hos Puff, som bodde i rummet bredvid. Om jag ska vara helt ärlig var tidpunkten inte alldeles den rätta, för just då låg jag så skönt och vilade i min fåtölj. Men det var förstås ändå härligt att få komma hem och tassa runt och undersöka att ingenting hade rubbats här under veckan!

Det var förra söndagen som vi tvingades in i burarna, och kördes iväg. När jag släpptes ut på mitt hotellrum kontrollerade jag genast att den hygieniska delen fanns på plats, en viktig säkerhetsdetalj. Sedan besiktigade jag rummets standard för övrigt, och kunde konstatera både en skön fåtölj och utgång till mitt uterum.
Både Puff och jag började rätt snart känna oss hemmastadda på hotellet. Det märktes att personalen gillade sitt jobb med att passa upp oss gäster. Men, för att ändå markera vårt missnöje med att husse och matte försvann en vecka, fick de hela hemvägen från hotellet höra våra åsikter om detta tilltag. 

Jag vill ändå gärna visa bilderna personalen tog på oss när vi checkat in där och installerat oss ordentligt. De fanns ju på hotellets blogg, men kanske har en del missat dem? 

Tyvärr var det litet trist väder i helgen, så de mer noggranna och omfattande besiktningarna fick anstå ända tills idag. Men nu tror jag att jag har läget under full kontroll igen!
 

14 kommentarer:

 1. Välkomna hem igen!
  Jamars vad fint ni verkade ha det på hotellet. Jodå, jag kollade in er på bloggen allaredan i måndags, tror jag det var.
  Men jag förstår att ni tycker att det är skönt att vara hemma igen.
  Har du allaredan fått ordning på ditt område?
  Men det klart, du har ju vilat i en vecka så energin var väl på topp när du inspekterade ditt revir igen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar så mycket! Jo, om man nu ska bo på hotell, är detta av hög klass, måste jag jama! Jag gillar den stora uteplatsen som hör till rummet. Men förstås är det allra bäst här hemma!
   Tycker nog att jag kontrollerat det mesta nu, kunde unna mig en lång stunds vila på altanen idag. Det var SÅ härligt i solen!

   Radera
 2. Så skönt att du åter är vid tangentbordet. Veckan blir konstig utan dina inlägg. Syns på bilden att du har superkoll på läget å bilden på Puff e ju riktigt söt! Mycket bra att ni sa ifrån under hemresan var 'skåpet ska stå'!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog har jag koll på läget, alltid, det är ju trots allt inte så mycket att hålla reda på där på hotellet jämfört med hemma! Puff söt? Hmm, det har jag aldrig lagt märke till??

   Radera
 3. Det är ju bra att ni gillar hotellet i alla fall. Och jag tycker ni gjorde helt rätt i att jama i ordentligt vad ni tycker om att bli bortlämnade på det där sättet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har lätt att finna mig tillrätta. Bara jag fått nosa runt litet och hittat en låda och en mjuk plats är jag nöjd. Puff är mera rädd, men den här gången kände hon nog igen sig. Fast självklart måste man ändå jama ifrån, att bortlämnade vill vi inte bli! Matte och husse kunde gott bo i varsitt rum där, de med!

   Radera
 4. Vad snabbt det går för oss katter att få läget under kontroll om vi varit borta från våra arbetsplatser ett tag. Ja.m måste jama att det ser ganska mysigt ut, för att vara hotell förstås. Bra att du är hemma igen. Jam tycker inte om när mina bloggkompisar inte är på plats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det gick fort! Några timmars intensivt arbete, sedan kunde jag slappna av.
   Visst är det ett mycket bra hotell! Om de bara kunde tillhandahålla litet lyxigare mat skulle jag ge det fem stjärnor, men eftersom maten smakar exakt som den jag har hemma blir det bara fyra!

   Radera
 5. Välkommen hem! Hotellet ser ju trevligt ut! Men det är ju alltid bäst hemma! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Det är skönt att jag får enkelrum när jag bor där, det är lättare att koppla av då! Och såklart var det jamarhärligt att komma hem igen!

   Radera
 6. Skönt att ha dig hemma igen, vi har saknatdig.
  Hotellet såg riktigt fint ut, vi spanade in det förra veckan. Men nog borde det ha ingått lite lyxmat också?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltid trevligt att vara saknad! Och, jo, det är verkligen synd att de inte hyrt in en bättre kock där! Helst en som har vitfisk som specialitet, om ni frågar mig!

   Radera
 7. Välkomna hem !
  Här har matte varit på rymmen igen, men jag och husse höll oss hemma :)
  Kan också intyga att det där hotellet är jamarns bra!

  Tassklappar och Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte minsann på dig när jag var där, att letade efter en Kjelle-doft. Men jag är inte riktigt säker på vilken som var din?

   Radera