Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 1 maj 2015

Dags att demonstrera!
För en gång skull använder jag samma bild två gånger. Det är rätt länge sedan jag visade den, och tyvärr är den lika aktuell idag. Idag är ju en sån dag, att man ska tala om för andra hur man tycker att det ska vara. Och tänk, om gatorna skulle fyllas av människor som uppmanade till detta: Överge ALDRIG en katt! Ja, tänk...

Nu måste jag också berätta någonting dumt. Jag kommer inte vara här nästa vecka. Puff och jag ska bo på vårt hotell, och matte kommer försvinna till norra landet. På jobb, påstås det. Allt blev litet tokigt när husse blev sjuk. Men måndagen den 11 maj är jag tillbaka. Hoppas ni alla får ha det bra till dess!

P.S. Under "blogg" på vårt hotell kommer nog en bild på mig någon dag efter jag checkat in. D.S.


17 kommentarer:

 1. Hur skall jag "överleva"? En hel vecka utan min favvo-katt!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade förstås mycket hellre velat vara hemma, det är inte kul att lämna allt vind för våg, men jag får sända telekattiska tankar till dig från mitt hotell! :-)

   Radera
 2. Då vore det ju något viktigt att demonstrera för. Förstår inte varför vi inte har några demonstrationer. *djup suck*
  Ska du vara borta en hel vecka?? Vad ska vi då ta oss till? Vem ska komma med alla kloka jam och vägleda oss andra? *morrhårsdarr*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är helt säker på att bara en enda demonstrerande katt skulle väcka stor uppmärksamhet!
   Elände är det jag måste vara borta, men jag är i alla fall glad över att det är ett väldigt fint hotell jag får bo på!

   Radera
 3. Bra plakat du visade här.
  Sådana skulle sitta uppe alltid där 2-beningarna vistas.
  Tur att det bara är en vecka du ska vara borta o bo på hotell.
  Hoppas du o Puff får en egen kock o övrig personal som bara tar hand om er två.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det enda jag kan klaga på när det gäller mitt hotell är maten. Man kunde ju förvänta sig lyxmat, tillagad av kändiskockar? Men nej, den är till förvillelse lik vardagsmaten här hemma! Man skulle nästan kunna misstänka att den kom ur samma påse???

   Radera
 4. Bästa demonstrationsplakatet jag sett! Tycker det räcker med just det plakatet och det ska visas i ALLA demonstrationståg. Synd att matte måste åka till norra landet, men vi ser fram mot den 11 när matte och du är tillbaka på bloggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar just hur många plakat idag som handlar om djurens väl? För oss handlar det ju faktiskt om liv och död! Tänk om jag skulle ta och ställa mig på torget här nästa år? Kanske till och med teve skulle komma då?

   Radera
 5. Oj vilket braigt demonstrationståg! Vi gillar alla skyltarna och banderollerna och även katten som så många har på kläderna. Ett sånt demonstrationståg skulle vi genast skicka ut matte till.
  Vad tråkigt att du blir borta hela veckan, hoppas verkligen att ditt område inte förfaller helt under tiden.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du lade märke till annat än huvudskylten! :-)
   Jag får nog räkna med att det blir en hel del att göra när jag kommer tillbaka, förfallet brukar gå överraskande fort. Det är många som tar sig friheter, när Områdets herre är borta!

   Radera
 6. Ett sådant demonstrationståg hade min matte ställt upp direkt i !
  Kan du tänka dig att jag också fick precis samma mat som hemma på det där hotellet?!
  Ha det så gott!
  Tassklappar och Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju väldigt skumt, det där med maten? Men jag tycker i alla fall det är litet kul att tänka på att du och jag kan ha bott i samma rum där? Kanske känner jag litet Kjelle-doft när jag kommer dit? ;-)

   Radera
 7. Vi instämmer till fullo med plakatet! Vi kommer att sakna dig när du är borta.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag kommer sakna alla mina vänner här också!

   Radera
 8. Jamarbra skyltar och klart vi ska ha ett eget demonstrationståg... men just nu har vi viktigare saker att jama om: Nämligen att: Vi har sett dig på hotellbloggen! Och Puff med! Jamarfina bilder på er!
  Det var ett tag sedan vi tittade in här, och hos våra andra vänner, så när vi skriver detta lider er hotellvistelse mot sitt slut. Vi ser fram emot rapport från din hotellvecka!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och nu ÄR det slut!! :-D Visst var det fina bilder, det tycker jag med, så jag har bestämt att visa dem för alla som inte kollade bloggen!

   Radera