Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 22 februari 2016

Tåghockey och annatJag och min bästis

I lördags morse jamade jag till husse, att kunde han inte ordna något bättre väder, stannade jag inne tills det var fixat. Snöstorm betackar jag mig för. Men efter ett antal timmars vilande blev tillvaron oväntat så mycket bättre! Min älskade minis kom på besök! Det är väldigt sällan jag känner behov av att buffa människor, men när jag träffar minisen bara måste jag! Åh, vad jag tycker om honom! Blev så upprymd att jag spelade litet tåghockey. Vet ni inte vad det är? Jo, om det händelsevis råkar befinna sig några tågvagnar på golvet, utser man den lämpligaste, och ger den en omgång!

Igår var det faktiskt rätt fint väder, men jag hade ändå ingen lust att vara ute. Inte mer än det nödvändigaste. Först på kvällen kände jag mig redo för litet jobb, men kunde då snabbt konstatera, att jag vilat för länge. arbetssugen var jag inte, att jag skulle låta pälsen bli våt. 

Idag tog jag lärdom av gårdagen, och stannade ute redan från morgonen. Har till och med legat och solat vid staketet en stund, inte så långt från hasselbusken. Men det är inte riktigt dags för premiär där. Det blir först när våren är här, på riktigt!


   

10 kommentarer:

 1. Vad härligt med besök av någon man tycker så mycket om! Gissar att han är väldigt stolt över att vara utvald för att få dina buffar.
  Tror du gjorde alldeles rätt i att undvika utejobb i sånt eländigt väder. Vi hade eländigt väder här med i lördags kväll, men idag har vi sett solen nästan hela dagen och matte sa att det var riktigt varmt och skönt vid husväggen i solen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är något alldeles särskilt mellan mig och minisen. Och han är jättestolt över det!
   Här var det värst på lördagsmorgonen, med fullt med vitt i luften. Uschjam! Men nu är allt borta, så jag hyser gott hopp om morgondagen också!

   Radera
 2. Så roligt för dig att minisen kom o besökte dig.
  Med tanke på det trista vädret var det ju verkligen passligt att han kom o piggade upp dig.
  Usch ja, lördagen glömmer vi direkt.
  Men igår tassade jag på stranden en liten stund.
  Du kan inte ana vad som vankas här hemma imorgon till matte o husse?
  SKREI !!
  Matte for iväg o kom hem med 4 kg färsk skrei (hon sa att det var jamarbilligt, 99:-/kg)
  Hon har packat o fryst ner, hela köket luktade fisk kan jag jama.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. För min del kunde minisen gärna bo här, men den ännu mindre minisen han har med sig kunde lämnas hemma!
   Matte såg litet konstig ut i ansiktet när hon läste om skreien. 99 kr kilot! Husse betalade FYRA GÅNGER så mycket här! Så det blev inte 4 kg, tyvärr! Några dagar senare hade de "lockpris" på 259 kr/kg. Vi borde flytta litet norröver så att jag kunde ha fest litet oftare!

   Radera
  2. Hej Gustavs matte,

   jag brukar inte göra reklam för affärer, men detta är på City-Gross på Stenalyckan som jag köpte skreien.
   Samma pris som förra året vid denna tiden.
   Nästan varje vecka har dom en sorts fisk som alltid kostar
   99 kr/kg.
   Med tanke på skillnaden på ert pris o detta priset är det ju värt att ta svängen upp till Halmstad o bunkra.

   Ozzys Matte

   Radera
  3. Tack för tips, det känns frestande, få se om det blir möjlighet till en sväng åt "fel håll"! ;-) Men bäst att ringa först och höra så skreien finns hemma!

   Radera
 3. Men så härligt! Så fin bild också!Tänk vissa bara måste man gosa med!Klokt att hålla sig inne när det är ruskväder! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag buffar nästan aldrig någon, så minisen kan verkligen känna sig hedrad!

   Radera
 4. Tåghockey? Det var en ny bekantskap. Skulle förstås till en katt att hitta på en så trevlig idrott. Förstår att du höll dig inomhus när det var busväder. Hasselbusken står säkert kvar tills du är redo att ta den i besittning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla tyckte det var spännande att se mina dribblingar! Och mål blev det förstås också!
   Det är konstigt, men jag känner aldrig för att ligga under hasselbusken så här års, även om solen ligger på där. Men det blir desto mera sedan, det vet jag ju!

   Radera