Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 8 februari 2016

Fin helg med bra besked


Det här har varit en helg i min smak. Särskilt gårdagen, som var nästan som en "vanlig" dag, alltså en dag liknande dem jag minns från innan den hemska vintern kom. Arbetslusten pockade på, och jag utförde timslånga inspektioner i flera omgångar. Min glädje blev stor, när jag dessutom, efter ett längre arbetspass, blev serverad vitfisk till söndagsmiddag!

Och, apropå vitfisk, har jag mottagit ett meddelande från hotellet jag nyss bodde på. Personalen där har uppmärksammat mina tidigare beskrivna påpekanden beträffande maten. (Bland annat här) De kommer därför servera mig vitfisk vid nästa besök!! Jama om service och att lyssna på kunderna!

Det var minsann tur att jag passade på att vara ute i helgen, för idag har det varit rent eländigt igen. En massa blött och en massa blåst. Än är det nog en bit kvar till våren?
15 kommentarer:

 1. Du verkar ha haft en riktig toppenhelg och som grädde på moset blev det vitfisk till middag.
  Tycker att du ska jama att det ska serveras varje söndag från och med nu.
  Du lyckades även få gehör hos hotellpersonalen, så nu blir det ett 5-stjärnigt hotell med en White Guide-restaurang tack vare dig.
  Håller med dig, idag har det varit bedrövligt där ute.
  Jag ville inte ens vistas på altanen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med helgen är jag helt nöjd! Ska absolut framföra att det ska införas en söndagstradition med vitfisk, gärna skrei ett tag framöver!
   Mycket tillfreds är jag också med att jag ska få vitfisk på hotellet, måste se till att rapportera det så det kommer med i nästa utgåva av restaurangguiden!
   Vädret idag tycker jag vi stryker ett streck över!

   Radera
 2. Oj vilken bra helg du har haft! Först tur med vädret, bra patrulleringar och vitfisk till middag. Tänk vilket bra hotell som lyssnar på sina gäster, vi håller med om att det verkligen är service!
  Här blåser det också jamarmycket idag, tur att man har en soffa med en filt att krypa under.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa dagar stämmer allting!
   Jo, jag har ju alltid berömt det här hotellet, och att de på eget initiativ kontaktat mig angående maten, gör att det blir minst en stjärna till i bedömningen!

   Radera
 3. Här duggar de trevliga beskeden tätt. Först en bra arbetshelg, sen vitfisk hemma och sen ett lyhört hotell som rättar sig efter kundernas önskemål.Skickligt jobba, Gustav.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte utan att jag känner mig riktigt nöjd med mig själv! Litet extra, alltså, för som katt är man ju alltid nöjd med sig själv!

   Radera
 4. Då får du vid nästa hotellvistelse nogsamt se om serverandet av vitfisk uppfyller kraven som behövs för att ge dem 5stjärnor i guide kattlagen!!

  SvaraRadera
 5. Det ska givetvis stå guide kattelain inte kattlagen....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med den erfarenhet jag har av hotellet, är jag rätt övertygad om att jag kommer bli helt nöjd!

   Radera
 6. Wow! Det måste vara världens bästa katthotell. Man kanske skulle ta och boka en liten semester där. *funderar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara hålla med! Inte konstigt jag trivs där!

   Radera
 7. Bra hotell lyssnar på sina gäster och uppfyller deras önskningar om det går!
  Ni bor på den bästaste, det är tydligt!
  Den har säkert många stjärnor i Guiden :)

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är glad att jag bor så nära det fina hotellet, om jag nu nödvändigtvis ska ta semester emellanåt?! I MIN guide får det definitivt 5 stjärnor!

   Radera
 8. Vilken fullträffshelg! Först det fina utetassarvädret och sedan hotellets beslut att ta in vitfisk på menyn. Förstår att du är glad :D Vi längtar också efter Våren...
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar just vart det fina vädret tog vägen? Nåjam, hittills har det ju återvänt varje år, så vi kan väl ha vissa förhoppningar?

   Radera