Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 12 maj 2017

Hej, jag heter Gustav!


Det är oerhört skönt att inte behöva bekymra sig över hur gammal man är! Man kan undra över varför det verkar vara så viktigt att i tidningar alltid berätta om allas ålder? Som till exempel "Se vad Bertil, 53, hittade i blomkålen!"

Här ovanför ligger jag, Gustav, har det bra. Om jag är åtta eller arton år är egentligen ointressant just nu. Åtminstone har det ingen betydelse när det gäller att visa en katt som trivs med att vara just katt. 

Inför den kommande helgen hoppas jag att både katter och era människor ska trivas med livet på alla sätt, nu när värmen äntligen verkar vara tillbaka!

10 kommentarer:

 1. Det enda som avslöjar att du har några år på nacken är den klokhet du införskaffat under din resa genom livet. Jag tror inte det finns nån anledning att hänga upp sig vid åldern. Man är så gammal man känner sig. Hoppas du har många, många år framför dig att skriva dina roliga och insiktsfulla blogginlägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När livet är så bra som det är idag, vill jag förstås fortsätta mitt kattliv här! Och just nu känner jag mig inte gammal alls!

   Radera
 2. Kunde inte jamat det bättre än vad Kattson gör ovan.
  Det viktigaste är hur man känner sig, och med viss ålder kommer visheten.
  Jag hoppas också att det kommer att bli bättre i helgen så du kan ligga o mysa under din hasselbuske.
  På bilden ovan ser man hur bra du mår när du sträcker ut dig i din fulla glans.
  Ha en härligt lugn o skön helg med de dina.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har börjat bra med en del spaning från hasselbusken redan idag. Och jo, visst samlar man väl på sig en del erfarenhet genom åren, så alla misstag behöver man ju inte upprepa!
   Önskar er också en solig och varm helg!

   Radera
 3. Lucia, Svens stora syster12 maj 2017 kl. 17:41

  Verkligen urfånigt det där att åldern hela tiden nämns i inledning av t ex en tidningsartikel i synnerhet när det ofta finns en bild också, ett klart tvåbenings påhitt! Buff till dig från Lucia, hittekatt född CIRKA 2005 tror tvåbeningarna, hihihi...

  SvaraRadera
  Svar
  1. För det mesta är det verkligen totalt ointressant vilken ålder personen har som nämns i artikeln. Inte bryr vi oss om andra katters åldrar, det är HELT andra saker som är intressanta!

   Radera
 4. Du kommer alltid vara vår fina Gustav, oavsett om du är 8, 18 eller 118 år gammal. Sippo skulle också hålla med. *nickar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. 118 år? Hujam, det låter förfärligt! Men mycket tack i alla fall!

   Radera
 5. Önskar dig en härlig helg med de dina. Hoppas det blir sol och mycket tid under hasselbusken och i växthuset. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tackar så mycket! Tror det blir en härlig helg!

   Radera