Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 23 mars 2010

Det hände nåt konstigtJag vet inte vad som hände. Varken Puff eller jag kan ha varit oss själva. Eller så har vi passerat "kom-inte-i-närheten-stadiet", och graderat upp till "du-är-rätt-okej-ibland-stadiet"? För faktum är, vilket härmed bildbevisas, att Puff låg och tog igen sig och:
1) hon flyttade inte på sig när jag kom samt
2) jag hoppade upp trots att jag såg henne ligga där.

Sedan låg vi där och sov tillsammans till husses och mattes stora förvåning. Av detta kan man lära att det faktiskt kan finnas hopp i de mest ansträngda relationer bara den goda viljan finns.

8 kommentarer:

 1. Vad ni är duktiga och vad glada matte och husse måste blivit när de såg er. Blogghjälpen har precis upplevt samma sak, då hennes 11-12 åriga Viktor plötsligt visade sig acceptera en liten tjej, som blivit döpt till Maggan, från katthemmet. De sover inte ihop ännu, men det är inte världskrig heller, som det var förra gången hon försökte ta hem en katt. De är snälla mot varandra för det mesta och det går bättre för varje dag. Jättetass till er båda!

  SvaraRadera
 2. Skönt att kunna dela sovplats med varandra utan att resa ragg. Du är en katt med stort hjärta! *tass*

  SvaraRadera
 3. Man upphör aldrig att förundras över utvecklingen som ibland ser helt hopplös ut. Ni har ju kommit väldigt långt i er relationsutveckling. *nosbuff*

  SvaraRadera
 4. Vad skönt, trots allt är det ju bättre att vara sams! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Jo fint att det går bättre. Men anar jag ett spänt drag i Puffs ögon?

  SvaraRadera
 6. KATTSON: Vad bra att samma hänt hos er! Det är mycket bättre att vara sams än ovänner tycker jag. Tass!

  SIPPO: Jag har egentligen inget ojamat med Puff, det är ju hon som varit rädd för mig. Men det var riktigt mysigt att ligga så där.

  MAYA: Ja, några tasslängder framåt har vi nog kommit. Nu gäller det att fortsätta jobbet med relationen...

  DUI och DECO: Just precis! Buff, buff!

  NEA: Det är nog mest för att hon blev irriterad på mattes blixtrande. Innan dess låg hon lugnt och sov. Tänk att man inte ens ska få sova ifred!

  SvaraRadera
 7. Visst kan man ligga och sova i samma säng till slut. Har du sett bilden där Sixten och jag delar säng, det är lika stort som att du och Puff gör det.

  SvaraRadera
 8. Mmmmm...vissa människor borde ta lärdom av oss!

  SvaraRadera