Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 9 mars 2010

Två blöta fläckar

Och jag som trodde att faran var över...

Idag har jag blivit utsatt för både det ena och det andra. Igår kväll kände matte att det kliade på armen, och såg några ynka små prickar. Inte mycket att bry sig om, ansåg jag. Förstod dock på morgonen att det var fara å färde, och parkerade mig längst in under matbordet. Hade nämligen hört det obehagliga ljudet av öppnandet av...nja, det visste jag inte riktigt. Men att det var illasinnat var jag säker på.

lurade matte mig, och låtsades gå mot ytterdörren. Mycket fult gjort. Jag tassade förstås dit i hopp om att bli utsläppt, men fick i stället massor med blött i nacken. Fyjam, det är så hemskt!

Och det var inte nog med plågandet av Gustav än, nejdå. Nästa gång jag kom in blev jag sprutad i munnen med nån gegga. Något som matte påstår ska döda maskar i min mage. Och här ska sprutas i flera dagar till! Efter dessa två övergrepp har jag varit aningen misstänksam och på min vakt. Vem vet vad hon hittar på nästa gång?

5 kommentarer:

 1. Riktigt baksluga knep, det där! Låtsas att man ska få gå ut och så tassar man raka vägen i ett bakhåll i stället. Hoppas det blev lite godbitar som belöning? Sprut i nacken och munnen får du väl för att du är en så plikttrogen kisse och tassar runt ute och bevakar reviret. Sånt bör uppmuntras och inte bestraffas, så en handfull Dentabits är nog på sin plats, jamar vi. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Akta dig jag fick något störtläbbigt ini något jag trodde var gräddpastej.Medicin sa matte det var och bra för mig - usch att stoppa otäckheter i läckerheter.

  SvaraRadera
 3. Findus, Isak och Rasmus: En handfull Dentabits ska utkrävas ikväll, i stället för dom ynka tre stycken jag brukar tilldelas. Ska hälsa från er!

  GRANNTANTEN: Sådär lurades jag förut också. Kände förförisk doft av blötmat, mmmmmm. Och så SABBADE hon alltihop med att blanda i nåt vitt så det blev oätligt. Håller med dig helt i det sista du skrev!

  SvaraRadera
 4. Nä, stackars Gustav då. Det är inte så lite du måste stå ut med hemma. Jag förstår att du är på din vakt nu. Husse har lurat mig med kopplet ibland när han skulle lura in mig i transporten. Så jag förstår hur du känner. *medlidandetass*

  SvaraRadera
 5. Jaså, du har en lurhusse...dom är sig lika och utnyttjar vår godtrogenhet. Det är så typiskt just det att man VET att man ska akta sig, och så åker man ALLTID dit i alla fall. *suckjam*

  SvaraRadera