Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!







torsdag 11 mars 2010

Fusk

Fy för tjejer alltså....

Jag hade varit ute ganska länge, och satt på bron och väntade på att dörren skulle öppnas. Om jag hade varit ensam hade allt varit lugnt. Dörren hade öppnats, och jag hade tassat in, stilla och beskedligt.

Nu var jag inte ensam. Piff satt också och väntade. När vi hörde att matte var på gång, blev vi rätt ivriga båda två. Tyvärr nosade jag väl till litet grann på Piff, bara för att kontrollera att det verkligen var hon, och inte någon Inkräktare. Och ja, ni kan ju gissa påföljden, så himla snarstucken som hon är. Det blev ett illvrål, som gjorde att Puff kom rusande. Hon trodde väl att syrran höll på att ätas upp, minst. Sedan blev det som vanligt. Bägge två kastade sig över mig, och rev och slet. Jag flydde in i hörnet bakom matbordet, och signalerade fred och underkastning. Vad kan man annat göra?

Matte sa åt Piff och Puff att de var dumma, och jag kunde bara hålla med. Sedan sprutade matte med måbraspray, och då blev det lugnt igen.

Men visst är det fuskigt med två mot en??

6 kommentarer:

 1. Nämen din stackare, har både Piff och Puff gett sig på dig? Jamsingen vilka lättretade systrar de är. Konstigt att de inte förstått att du är en fridens kisse och att ni borde hålla sams på hemmaplan. De kunde väl gadda ihop sig mot inkräktare i reviret i stället. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Men är de på dig igen tjejerna?! Fy jamars så elakt att gadda ihop sig mot dig. Dessutom bara för att du ville kontrollera så det inte var någon inkräktare. Det är nog en himla tur att du är en sådan fridens katt och inte ger igen på tjejerna. *beundrartass*

  SvaraRadera
 3. Fegisar! Klart du måste kolla läget, det är ju trots allt du som kontrollerar området. Ytterst tarvligt att hålla på så där. Uppmuntringsbuff och tröstartass

  SvaraRadera
 4. FINDUS, ISAK och RASMUS: Lättretade är bara förnamnet på de där argbiggorna. De verkar aldrig lära sig hur fridsam jag är. Suck.

  SIPPO: Ge igen? Ha! Jag är väl ingen kamikazekatt heller. Det vore nog att slåss mot en av dom, men mot TVÅ? Hjälp!

  DUI och DECO: Tarvligt är ett utmärkt och träffande ord för deras beteende. Tack för uppmuntran och tröst, var ganska deppig ett tag.

  SvaraRadera
 5. Hehehe...vill du ha lite hundlig hjälp...?
  Jag sätter på mig min Stål-Trasslamantel och kommer voffande!
  Ange position för anfall...
  *fnissvoff fnissvoff fnissvoff*

  SvaraRadera
 6. Låter onekligen VÄLDIGT frestande...jag är ju inte särskilt rädd för er skällisar...som jag vet att somliga andra i mitt hus skulle vara *njuter av tanken* Vilken dröm!

  SvaraRadera