Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 15 mars 2010

Man tror inte det är sant...

Jag vill inte vara på kattpensionat. Jag vill inte vara på kattpensionat. Jag vill inte vara på kattpensionat. Jag vill inte vara på kattpensionat. Jag vill inte vara på kattpensionat. Jag vill inte vara på kattpensionat.

I morgon tvångsförflyttas jag till kattpensionatet.

Solen skiner, och det är helt ljuvligt ute. Då får jag veta att jag ska åka till det där avskyvärda stället igen, och vara där i evigheternas evighet. Ända till på söndag kväll. i fem veckor tror jag det är. Åtminstone känns det så när man bara ska ligga där och vänta och vänta och vänta. Även om jag har ett stort eget rum med fönster och många möbler och ett träd att klättra i, så är det inte hemma. Där jag vill vara.

Annars har det varit en så bra helg. Även om husse och matte var borta hela lördagen,  gjorde det inget. Jag har ju delad vårdnad om två hus här. Dels det här, där jag bor mest, och så min favoritgrannes. Så i lördags passade jag på att se till grannen, och få en massa gos. Han är specialist på gosning.

Ja, allt har varit så bra, ända tills nu, när min hemska bur har plockats fram, och står där som en otäck påminnelse om vad som väntar. Tyvärr har jag inga meddelandemöjligheter på pensionatet. Där är dålig standard på det viset, att de inte har uppkoppling. Så tyvärr kommer det dröja ändå tills nästa måndag innan jag kan höra av mig igen. Suckjam.
Men då lovar jag en utförlig beskrivning av pensionatslivet. Ha det så bra så länge, alla ni lyckliga som får vara hemma...

13 kommentarer:

 1. Du kan komma till oss istället! Lite begränsade utemöjligheter men annars bra både mat och utrymmesmässigt!Vi kommer att sakna dig jättemycket. Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Ja, det vore nåt, det...Synd att jag inte har körkort *snyft*

  SvaraRadera
 3. Din arme stackare. Jag förstår verkligen att du vill slippa ifrån det där pensionatet. Speciellt nu när det äntligen börjar bli fint väder. Du får göra en lista med klagomål och skadeståndskrav medan du sitter inlåst. Sedan kräver du en rejäl ersättning för sveda och värk. *tröstartass*

  SvaraRadera
 4. Det har du förjamat rätt i. Det är klart att jag måste göra anspråk på skadestånd. Då har jag åtminstone något vettigt att göra en stund där. Du är en riktig kompis!

  SvaraRadera
 5. Surögda Ester meddelar att du skall kolla noga innan du åker. Jag skulle till ett "trevligt ställe" jag och hamnade på kattspa - en tortyrinrättning där man schamponerade mig utan bedövning! Fönade mig t o m i häcken, tog bort tandsten och klippte yttersta delen av klorna.Min servicepersonal tror att jag är korkad och inte fattar att de bestämt att jag skall råka ut för det vår och höst och att de betalar för det. När det blir dags nästa gång sä rymmer jag in i klädkammare och kommer inte fram mera.
  Akta dig och kolla noga man vet aldrig hur det skall sluta.

  SvaraRadera
 6. Kan du inte jama med favoritgrannen så han kan ta tass om dig? Det är väl mycket bättre än pensionat?

  SvaraRadera
 7. GRANNTANTEN: Det var det allra värstaste jag läst, vilken skräckhistoria! Schamponering *ryyyyyser* vilken fasansfull tortyr! Då inser jag att mitt pensionat inte är så hemskt dåligt. Stackars dig!

  KATTSON: Favoritgrannen gjorde en planeringsmiss, han åkte till det tyska landet idag. Fast han visste att matte och husse skulle bort. VÄLDIGT dålig timing jamar jag.

  SvaraRadera
 8. Men Gustav måste du verkligen åka till pensionatet nu? min människa ska åka ner till det skånska landet om ett par veckor, hon kan hämta dej då så kan du bo hos mej. Här kan du få vara ute så mycket du vill och du kan få vårdnaden om det huset som kallas för stallet. Där finns det två egna ingångar och ett rum längst in med värme i..*uppmuntrande nosbuffar*

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Neeeeej Gustav då! Inte de hemska Pensionatet! De här skall stå dina tvåbeningar riktigt dyrt tycker ja. Massor av ersättning för sveda och värk och förlorade utearbetsinkomster!!!

  SvaraRadera
 11. Men förbas-katt vad dom hittar på tvåbeningarna! Vi hade vikarie vi när familjen reste bort, och fick vara på hemmaplan. Vi lyckades med konststycket att få MER mat än vanligt(såg utsvultna ut varje gång vikarien kom!) Men: Håll ut kamrat, du är hemma snart!

  SvaraRadera
 12. Det är säkert fint på pensionatet, men det är ju inte HEMMA. Man saknar sina invanda sovställen och att kunna vara ute och kolla av reviret, förstås. Hoppas matte har tänkt ut en riktigt bra kompensation till dig! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 13. MAYA: Ja, nu är jag ju hemma igen, men det låter härligt det där. Ska ta mig en allvarlg funderare på erbjudandet om jag blir deporterad nån mer gång. Tassen!

  NEA: Fick litet extra Dentabits igår. Och det ska visst bli något gott till helgen också. Jag får se om jag nöjer mig med det, eller om jag ska tassa vidare...

  VILLE FJUTT-FJUTT: Om dom inte planerat så klantigt (=obefintligt) hade min favoritgranne kunnat vara vikarie. Suck. Ja, nu ÄR jag hemma!

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Har hört ordet "vitfisk" nämnas...det bådar GOTT! Tass!

  SvaraRadera