Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 8 mars 2010

Liten hälsning från min nya bostad

Vad konstigt det blev allting. Bloggen var borta när jag skulle tassa ner att matte har kommit upp från sängen, och att hon får klara sig utan mig. Men, om sanningen ska fram, så har jag överlåtit en stor del av sällskapandet till Puff under den gångna veckan. Hon går ändå mest och skräpar här inne, så jag tyckte hon kunde uträtta något meningsfullt för en gångs skull. 

Vädret har varit så gynnsamt ett tag, att jag faktiskt haft fullt upp där ute. Har ni också märkt att det börjar bli varmt i pälsen av solen?

Nu ska jag jobba litet mer med min blogg, det här flyttandet var ju aningen oplanerat. Måste möblera om så att det blir mer som jag vill ha det.

5 kommentarer:

 1. Men visst blir man ledsen när en massa fint som man skrivit bara försvinner?!! Blir onåbart? Och det värsta är ju oron att det ligger någon lömsk trojan kvar i datorn och kattnappar andra saker?
  Jag har garderat mig med ett bra KlösarAntiVirus och klarat mig hittills... *ryser*
  Hoppas du kan hitta tillbaka bloggen så småningom och rädda dina texter i alla fall?
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 2. Vilka dummingar det finns! Vi tycker ju att det är så roligt att läsa det du tassar ner och så kommer det någon fåntratt som bara förstör. Vi jamar som Wikki, hoppas att något går att göra åt problemet. Till dess: lycka till med inflyttningen! Hoppas du kan boa in dig riktigt ordentligt, ungefär som på en fårskinnsfäll... Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Vi är glada att du lyckades fixa nytt så snabbt, men fortfarande jättearga och sura på sabotören "morr" Vad klokt du har jamat längst upp och så välkommen man känner sig! Det kliar i kroppen och spritter i benen nu när solen kommer och värmer. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Jo här börjar se fint ut här också! Tycker det var de fräckaste att gå och kattnappa bloggar på de viset! Sippo hade en länk om att det var någon widget som låg bakom. Man skall nog vara försiktig med vad man lägger in på sin blogg så den inte får tassar och drar i väg till någon annan. *fnissar*

  Jo visst har ja märkt att de e varmare i solen, men de e så kallt om nätterna än. *sniff* minst femitielva minus var de i natt. Matte suckar och säger att hon tror att snön aldrig kommer att försvinna.

  SvaraRadera
 5. WIKKI: Jag har också klösantivirus, och klösantispion men den här fulingen smet förbi ändå. Har kollat igenom hela datorn, och den hittar ingen tjuv. Han har nog gett sig av med sitt byte.

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Det blir nog bra här också. Huvudsaken är att mina vänner finns här. Det är faktiskt det allra viktigaste!

  DUI och DECO: Visst är det bara så härligt med solen! Tänk att ligga ute på altantrappan av sten, och den är alldeles VARM av solen....Buff, buff!

  NEA: Konstig widget som kom när jag inte var hemma på min blogg. Nu ska jag bara ha gamla beprövade widgetar i alla fall. Femtielva minus? Det låter ruskigt kallt? Akta morrhåren!

  SvaraRadera