Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 29 oktober 2010

Vilken bild ska jag ta?

 1


 2


3


4


5


6


 7


Det har inte hänt just någonting idag, så jag har passat på att kolla litet på gamla bilder. Ska ju ge min favoritgranne en bild av mig i julklapp. Funderar på att ta en av dem här ovanför. Vilken tycker du jag ska ta? 

En rätt långtråkig, regnig dag har det varit. Utevistelserna har mest bestått i spanande från altanen. Både matte och favoritgrannen for iväg, och var borta en stor del av dagen. Blev jätteglad när jag äntligen hörde mattes bil komma. När hon backade in, stod jag redan vid trappan beredd att hälsa henne välkommen. 


Passade förstås på att följa med henne in, vilket visade sig vara ett klokt beslut. Hon hade nämligen med sig en räksmörgås i en av påsarna. Tror hon tyckte att jag var värd litet uppmuntran, för det var bara till mig hon delade med sig av räkorna. Räkor är smaskens! 

Det kan man väl jama var en god inledning på helgen. Jag ska få besök i morgon. Hon, som kom och hälsade på oss när matte och husse reste bort, kommer hit. På söndag ska matte jobba med något som heter kurs hela dagen. Gissar att det innebär noll tid för katter? Blir det bara skapligt väder bryr jag mig inte så mycket. Då jag har ändå inte tid för henne heller. 


Önskar nu alla er, mina kompisar med tillhörande hussar och mattar en skön helg. Och hoppas att det inte kommer några skelett och skräms!

12 kommentarer:

 1. Räkor är smaskens! Det var väl för väl att du var hemma när matte kom hem, så du inte gick miste om den godsaken. Alla bilder på dig var ju fankattiskt fina. Vi tror att grannen blir glad vilken han än får! Hos oss har vi tre olika favoriter, nämligen:

  nr 1 - så fin närbild på Härskarens ansikte.
  nr 2 - bild på dig i ståtlig helfigur på trappen, där den stiliga svansföringen också syns.
  nr 5 - vem kan motstå en gosig Gustavmage?

  Men som jamat, alla bilder var charmiga och oemotståndliga. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Klok matte som förstår vem som ska ha räkor ;-).
  Vi tycker bild 2 för den är fankattisk. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Alla är superbra, men gillar 2 o 7 bäst där man ser ditt fina ansikte. Favoritgrannen blir säkert jätteglad.

  SvaraRadera
 4. Oj så svårt att välja en bild. Jag tycker alla ser jamarbra ut. Men jag tycker 2,5,7 är riktigt mysiga. Suckjam så svårt att välja. Snällt av matte att bjuda på lite räkor.

  SvaraRadera
 5. 1, 5, 7 dessa lägger jag min kaxiga skatröst på.
  Grannen blir säkert görglad över att få en sådan fin bild i julklapp.

  SvaraRadera
 6. Vi tycker att grannen ska få nummer 2.
  Men egentligen spelar det nog ingen roll, en stilig herre på alla bilderna!
  /M&M

  SvaraRadera
 7. ojojoj, det där var svårt. Jag fick lite beslutsångest där men jag tycker bild nummer ett för den är helskön. Bild två för den visar hur du kanske sitter och väntar på din favvogranne ska komma och släppa in dej. Bild nummer fem är oxå helskön. Det rikigt syns hur du njuter i solen. *nosbuffar*

  SvaraRadera
 8. Hmm .. det här var knepigt, för vi katter har en massa konstig känslighet att ta hänsyn till när det gäller våra människor!

  Bild 1 .. kan göra honom deprimerad när han inser att han inte kan hänge sig åt njutning på samma helhjärtade sätt som du .. och det är ju liiiiite onödigt för då tröstäter han kanske upp DINA läckerbitar?

  Bild 3 .. ja, vad säger jag om den? Risken är att han får krossat hjärta om han tror att du har råkat ut för en olycka och är helt FÖRLAMAD!!! Akta dig som ögat för att använda den .. människor är så konstigt funtade att de ofta tar ut sorger och bedrövelser i förskott!!

  Bild 4 .. här är risken överhängande att han blir HUNGRIG .. och jag vet inte hur han har det med vikten?? Det verkar vara VIKTigt .. hehehe .. för människor?? Men är du i närheten när han får kortet .. ja, DÅ rekommenderar jag det här kortet .. yes, yes, bättre kan man inte uttrycka ett överlevnadsbehov!!

  Bild 5 och 6 .. kommer garanterat att få honom att inse hur STOR, ORÖRLIG och KLUMPIG han är. Tål han det???

  Bild 7 .. njaaa?? ... är det verkligen DU??? En insmickrande katt som sitter och väntar vid en TOM korg?? Be din människa fylla korgen med något .. fisk??? .. så stämmer säkert bilden bättre med verkligheten och du kommer säkert också att inta en mer verklighetsöverensstämmande (phu!) position.

  Annars tycker jag att du ska välja Bild 2 .. där ser du ut som den katt han ser varje dag .. och döljer helt din överlägsna, magiska kattighet i total outgrundlighet!!/Hittekatten

  SvaraRadera
 9. Det var riktigt roligt med en liten undersökning så här. Ser att bild 2 får flest röster, och jag måste jama att det är en av mina egna favoritbilder. Tycker jag ser lagom Gustavig ut på den. Alltså ska jag fixa bild 2 till min granne, och sätta in i en fin ram. På julafton ska jag tassa över med den, det ska bli jamarskoj!
  Tack för alla era synpunkter! Ett extra tack till Anybody för din långa och fyndiga lista! :-)

  SvaraRadera
 10. Matte jamar att hon gillar 5an bäst. Hon kan inte motstå en gosmage.

  Själv gillar jag 7an bäst. Den visar upp dina vackra, snälla ögon.

  Nosgos

  SvaraRadera
 11. Jag tycker du skulle göra ett collage av alla bilderna och ge grannen. Han skulle bli överlycklig tror jag. Jättebra att du fick smaka räkor av matte. Jag tycker också jättemycket om räkmackor, men andra kan få brödet och grönsakerna och ägget.

  SvaraRadera
 12. NEA: "vackra, snälla ögon" oj, oj...tack så mycket *rodnar*

  KATTSON: Ett collage är förstås en god idé också, men då måste det bli en rätt stor bild. Om inte jag ska bli pytteliten.
  Din beskrivning av vad som är gott på en räkmacka är på pricken!

  SvaraRadera