Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 7 oktober 2010

Tro't den som vill....

 

Jahajam, här ser ni en som ska på semester, och bo på pensionat med helinackordering till nästa söndag. Vilken lyx, va!? 

Jag får stort, eget rum med vacker utsikt över åkrarna. Med litet tur kilar en eller annan mus förbi. Varje dag är det musikunderhållning, från morgon till kväll. Maten serveras i en fin skål två gånger om dagen. Slappa kan göra i min sköna soffa, eller i fåtöljen. Jag har ett eget, litet mini-äventyrsland med en stor låda att gömma mig i, och en trädgren att klättra på. 

Privat toalett ingår naturligtvis. Städpersonalen ser dagligen till att jag har rent och snyggt överallt. Eftersom jag gästat där många gånger, är vi litet tjenis med varandra vid det här laget. Hon är rätt bra på att klia och kela med mig också, och det brukar jag tacka för med litet nosbuffningar. 

Det här pensionatet är väldigt populärt i trakten. Man måste vara ute i mycket god tid för att boka rum. Jag får alltså många, nya pensionatsgäster att jama med och utbyta erfarenheter. Ser alltså fram emot att få delge er alla mina positiva erfarenheter när nästa vecka är slut. Vi tassas alltså igen den 18 oktober. Ha det så bra till dess, alla kompisar!


Always look at the bright side of life....tralalajam....tralalajam...

8 kommentarer:

 1. Du måste ju vara en favoritgäst på panget. Tänk att du får så fint rum. Inte som hemma förstås, men så bra det går, om nu dina människor absolut måste åka bort.

  SvaraRadera
 2. Klart att de blir glada över att träffa på en bloggarkatt och kändis som dig.Så måste jag jama att det låter inte så hemskt med eget rum och så. Ibland önskar jag mig ett själv. Men vi kommer sakna dig, så se till att dina människor snor på och skyndar sig tillbaka hem igen.

  SvaraRadera
 3. Hoppas att semestern blir bra! Vi vill gärna få en rapport efteråt. Låter som det där pensionatet är ganska ok! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig beskrivning! Tycker verkligen att du tagit fasta på att varje moln har en silverkant. Vi ser fram emot att läsa om dina upplevelser på pensionatet. Här räknas otåligt ned till den 18:e! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Hej. Du är en rar grabb, Gustav. Snäll mot dina "systrar", positiv till pensionatsvistelser och en plikttrogen heltidsarbetare i reviret!

  SvaraRadera
 6. Ha en underbar semester! Vila ut ordentligt så du kan patrullera ditt Område när du kommer hem!

  SvaraRadera
 7. Om man ser det på det viset så verkar ju det där Pensionatet helt okay. Men no place is like home!

  Hoppas du har det så bra du kan Gustav.

  SvaraRadera
 8. Hoppas att det varit bra på pensionatet. Själva har vi just kommit hem. Vi har haft det bra men hemma är alltid bäst! Nosbuff

  SvaraRadera