Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 5 oktober 2010

Där blev det sprut(t)!

Jag litar inte på dig, matte!

Orostecknen staplar upp sig på varandra. Fler resväskor har kommit fram. Och, värst av allt, i morse skulle matte spruta något äckel i min mun för att döda maskar. Okej då, det hade jag väl stått ut med, om det inte vore för att hon sa till husse att det måste göras "innan han ska till kattp....."

Jahajam, där fick man det bekräftat. Men, he-he, allt gick inte som matte beräknat. När hon tagit fram sprutan, tänkte hon trycka fram innehållet till spetsen, för att det skulle komma så fort att jag inte hann protestera. Men det var ett undertryck i sprutan, så när hon tryckte bara litet sprutade hälften ut över köksbänken i stället! Det som var kvar räckte bara till en katt på tre kilo, alltså inte på långt när till en fullvuxen och ståtlig katt. 

Då tog hon fram en liten sprut-i-nacken-ampull i stället. Det är aldrig trevligt med nacksprut, men det är nog bättre än munsprut. Ändå blev jag misstänksam efter sprutet, och tog skydd bakom skostället. Var ju inte säker på att det var slut på tokerierna.

En bra sak har i alla fall hänt. Min husse har kommit tillbaka, så i kväll ska han behandlas med rejäl magmassage.
Tankarna på orosmolnen får vänta.

9 kommentarer:

 1. Jag sitter och fnissar här bakom tangentbordet. Kan verkligen se framför mig hur din matte fumlar med sprutan. *fniss* Du gör nog rätt i att söka skydd bakom skostället. Människor är ju lite oberäkneliga.

  SvaraRadera
 2. SIPPO: Matte sa en massa ord som hon inte brukar säga när sprutet kom. Hon lät inte glad.
  När hon öppnat dörren hoppade jag över skostället och flydde ut i friheten!

  SvaraRadera
 3. Sprut i munnen låter verkligen inte kul. Skönt att du slapp det. Fast de där maskarna är verkligen envisa. Att de inte kan lämna en klok gentlekatt ifred! Förstår att du intog en avvaktande position bakom skostället. Man vet ju aldrig, vad matte tänkte plocka fram för nya sprutor. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Både sprut i munnen och i nacken, det låter INTE så snällt faktiskt. Hoppas verkligen att du får kompensation för allt besvär. Låter mycket oroväckande med väskorna och det där läskiga orden. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. FINDUS, ISAK och RASMUS: Det skulle vara ifall jag fick vitfisksprut, det skulle jag nog acceptera. Men det här såg INTE gott ut. Inte konstigt jag var avvaktande.

  DUI och DECO: Till mattes försvar får jag väl jama att jag hade sluppit nacksprutet om hon inte själv sprutat ut det andra. Och nu är inte frågan om jag ska till P, utan när *suckjam*

  SvaraRadera
 6. Bra att du vidtar säkerhetsåtgärder och flyr fältet innan fler tokigheter inträffar. Nu gäller det bara att tänka ut hur du ska göra för att undgå P-vistelsen också...

  SvaraRadera
 7. KATTSON: Jam, om jag ändå komma på någon mirakelkur för det! *grubblar*

  SvaraRadera
 8. Hej. Hur kan matte vara så dum mot en läckerbit som du, blink flirt...

  SvaraRadera
 9. Ja, är det inte obegripligt?? *rodnar*

  SvaraRadera