Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 28 oktober 2011

Mår rätt bra

Jag ser att många är oroliga för mig, det är snällt av er! Först och främst, jag har inte kräkts något idag. 

I morse var jag litet olydig. Eller smart, enligt mitt sätt att se det. För när husse skulle gå och hämta tidningen, passade jag på att tassa ut, jag med. "Smet" kallade husse det, märkligt nog? Jag, som längtat ut så! När jag fått kontrollera det viktigaste, kom jag in igen helt frivilligt. Nu har här upprättats en slags sluss, så det är nog kört med utetassandet.  Tyvärr, för jag har hört ryktas att Inkräktaren varit synlig här igen. Hoppas han inte får för sig saker och ting. Som att hans område utökats på något sätt.
Låg på diskbänken

Där uppe är den!
Jag mår väl skapligt, men matlusten är inte som vanligt. Husse åkte och köpte litet vitfisk till mig. När den var kokt fick jag smaka. Spadet var godast, men några fiskbitar slank också ner. Det var bra att spadet smakade mums, för då slapp jag få vatten sprutat in i munnen. Matte har hållit på och sprutat mig, så det har blivit alldeles blött i pälsen.

Nu har jag mest sovit i eftermiddag. Snart ska det serveras mera vitfisk. Den absolut bästa medicin som finns!
All medicin ska smaka så här!


Hoppas ni får en fin helg allihopa! Och om jag skulle bli sämre på något vis ska ni få veta det. Förresten tackar matte och jag för alla kommentarer. Vi har litet svårt att hinna svara alla just nu. Men ni ska veta att vi läser förstås alla, och tassar runt och kollar vad ni haft för er också, även om vi inte hinner skriva hos alla!

13 kommentarer:

 1. Gustav, nu känns det lite lugnare. Och tänk om läkemedelsföretaget kunde förstå att all kattmedicin skulle smaka vitfisk. Så mycket det skulle underlätta för kattägare med sjuka katter. Vi hoppas du fortsätter att må bra och att du får gå ut lite också.

  SvaraRadera
 2. Skönt att du inte har kräkts idag. Vitfisk låter som bra meducin. Förstår att matte och husse vill se till dig så att du mår bra.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att du mår bättre. Vitfisk kan nog bota det mesta tror vi.

  SvaraRadera
 4. Hmmm .. så där brukar jag också må ibland och kräkas så det blir rödbrunt skum. En småsak enligt min mening .. en anledning att klämma i mig avmaskningsmedel enligt min människa.

  Märkligt beteende .. jag är ALLTID helt omaskerad vad jag vet .. hon däremot ser faktiskt inte riktigt klok ut ibland. Ibland får jag lust att visa hur man effektivt avmaskerar någon .. men det är nog bäst att inte ge henne fler dumma idéer./Hittekatten

  SvaraRadera
 5. Toppen att du mår bra, vi håller med om att vitfisk botar bra! Fiskspadet gillar vi med!!!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Skönt att du inte kräkts mer idag. Det är ju klart att vi är oroliga för dig, vår högt älskade bloggkompis och förebild. Förstår inte varför våra människor kallar det för att smita, så fort vi vill utforska lite. Ytterst märkligt, inte säger vi väl att de smiter när de går ut heller? Eller vänta förresten, det var inget.

  SvaraRadera
 7. Vi undrar om det kanske var något konstigt i mössen du tog på jobbet? Eftersom du blev sjuk av dem, alltså. Skönt att du mår bättre nu, hur som helst, för vi har varit JAMAROROLIGA för dig!!! Så var nu riktigt rädd om dig och ta väl tass om dig under helgen...

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 8. Så skönt att höra att du inte kräkit mer Gustav !!
  Vad då smita ?? Tycker som du att du var smart , klart du måste kolla in DITT område !!

  SvaraRadera
 9. *buff* Gustav!

  Skönt att höra att du är ganska okej! :)

  Vi partar på här så tar du det lugnt i helgen!

  Nosbuffar
  Partydjuren

  SvaraRadera
 10. Skönt å höra att du mår bättre. Synd att inkräktaren visar sin nos på ditt revir nu när du inte får ta tass om honom. Här har vi också en inkräktare som inte riktigt fattar meningen med mitt och ditt revir så att jama.

  SvaraRadera
 11. Vilken lättnad att du mår bättre, blev lite orolig där ett tag. Vitfisk låter som en bra diet. Ta tass om dig nu, vila och kom i form igen. Patrulleringen kan ju vänta, det viktigaste är att du blir frisk.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 12. Skönt att det är bättre. Hoppas att du får vitfiskmedicin ett tag framöver. Det är du värd! Kurr och burr.

  SvaraRadera