Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 19 oktober 2011

Så var det 'hej då' igen...

Jahajam, så är det dags att jama 'hej då' igen, men nu blir det bara till på måndag i alla fall. Två dagar tappar jag bort, men jag får försöka rapportera senare vad som hänt. Nu blir det så här, att jag och min favoritgranne ska samarbeta med att passa Piff och Puff. Han får sköta mat och sånt, så ska jag se till att de inte hittar på bus här. Ska försöka att inte vara för sträng. Jag vet, att jag brukar bli aningen barsk när jag inte får komma ut.
Mycket tvätt kommer det bli


För inlåst är vad jag kommer förmodligen vara. Det känner jag redan, att jag inte gillar. Dels för att jag inte får sköta Mitt Område förstås, men också för att jag blir tvingad att uppsöka den förhatliga lådan. Jag tycker det är besvärligt att gräva ner saker och ting där. Håller på jamarlänge, men ändå blir det inte riktigt bra.

Men jag skulle heller inte vilja vara ute i fyra dagar. Skulle säkert sakna min sovfåtölj inne i värmen. Så det är väl bara att bita i den sega ödlan och acceptera det hela. Om det nu inte blir skapligt väder. Då ska jag försöka övertala grannen om utetassning. Vi får se. På måndag är jag alltså tillbaka med mycket att jama om. Ha det så bra allihopa till dess!

17 kommentarer:

 1. Nu blir det inte så länge i alla fall, vilket är skönt för oss med, vi kommer ju sakna dig.
  Men det är ju tur i oturen att det är favoritgrannen som tittar till dig. Hoppas han tar med sig något smaskigt till dig, som får jobba som barnvakt åt Piff & Puff.

  SvaraRadera
 2. Okay, då får du ta hand om dig och syrrorna Gustav. Nosgos på dig och ha det så bra.

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas favoritgrannen laddat upp med ordentligt med leverkorv inför sitt viktiga uppdrag. Du behöver ju dubbel tröst nu, dels för att du inte får gå ut, dels för att matte och husse är bortresta. Igen.

  SvaraRadera
 4. Men ska de bort igen!! Himla farande på våra tvåbeningar,de får ge sig nu och stanna hemma! Skönt att du får vara hemma i alla fall även om du får vara inne och kolla Piff och Puff. Favoritgrannen gör kanske att det är lite lättare att stå ut.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. SIPPO: En riktigt stor och saftig bit leverkorv tycker jag kattpassandet kan vara värt. Verkligen tur att det bara är några dagar.

  SvaraRadera
 6. NEA: Detsamma önskar jag dig, Nea!

  SvaraRadera
 7. KATTSON: Nog behöver jag tröst alltid. Jag hoppas bara det blir litet skapligt väder, för då kanske jag får komma ut ändå. Men då ska det bli riktigt soligt. *håller tassarna*

  SvaraRadera
 8. DUI och DECO: Jag bestämt tassat ifrån nu att det får vara nog. Nån ordning får det vara även på hussar och mattar.

  SvaraRadera
 9. Vad ska man jama?
  Din husse och matte borde verkligen veta hut, att tassa iväg sådär.
  Ha det så gott i alla fall vännen.

  SvaraRadera
 10. MEN Gustav då, ska dom ut och resa igen, vad är det för tvåbeningar vi bor hos egentligen, *funderar* Kan dom aldrig stanna hemma?
  Skönt iaf att dom inte ska långt bort.
  Hoppas grannen har ngt gott med sig till er iaf.

  Ses på Måndag då

  Tass tass

  SvaraRadera
 11. kommer att sakna och vänta på dej ivanlig tass

  SvaraRadera
 12. MAX och MÅNS: Hutet har de nog tappat nånstans? Men jag ska minsann leta rätt på det och lägga det på trappan, så de ser det direkt de kommer hem!

  SvaraRadera
 13. MIMMI, CHICKO, TARZAN, SESSAN: Inte så långt som förra gången. Men egentligen spelar det ingen roll om de är långt borta eller inte, så länge som de inte är på sin plats. Hemma i mitt hus. Tror grannen kommer pyssla om mig jättemycket.

  SvaraRadera
 14. Skönt att det bara är några dagar du är borta den här gången. Ta väl tass om dig och syrrorna. Och du, om du lyckas se riktigt ledsen och ynklig ut när grannen kommer så blir det kanske både godis och uteliv :-)
  Vi ses på måndag!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 15. "Bita i den sega ödlan" *fniss*

  Linnsen

  SvaraRadera
 16. Dom bara rymmer och rymmer dom där 2-benta :(
  Mina har oxå varit på rymmen i HELA 2 dagar :(

  SvaraRadera