Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 17 oktober 2011

Men sen får det vara sluta åkandet!

Vilken jamarskön helg det har varit! Bara sol hela dagarna, så jag har kunnat ta ordentliga raster i värmen vid min hasselbuske. Litet kyligt har det varit om tassarna på kvällarna, men jag har ändå varit ute så länge, att matte varit orolig för att jag skulle vara instängd någonstans? Inte då, jag hade ju bara så mycket att göra!
Rasten slut...


Men så måste jag berätta något dumt också. Jag kommer bli övergiven. Igen!!! Och det redan på torsdag! Mina människor ska åka bort över helgen och hälsa på några minisar, som bor långt uppe i norra landet. En av dem kan inte andas där det finns katter, så de kan aldrig hälsa på här. På sätt och vis kan jag alltså förstå att matte och husse vill dit, men det är ju jamartråkigt att de ger sig iväg. Kan redan nu meddela, att jag kommer vara hemma i mitt hus de här dagarna.


Det finns något roligt också. Det är att husse kommer tillbaka i kväll. Har varit utan mjukmagen över en vecka. Äntligen ska jag få användning för massagetassarna igen!


24 kommentarer:

 1. Oj då husse får njuta av din tassmassage!
  Trist att de dina ska iväg igen, men du får vara hemma i alla fall. Det är väl en liten tröst ändå.
  Du verkar ha mysigt under din hasselbuske :). Vår matte älskar hasselnötter. Det är skojsiga att spela tassboll med också!!! Prova innomhus, gärna på trägolv och miss-i-nassen... det låter jätteroligt!!!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. HJULIA och SMULAN, AMANDA: I kväll ska det bli massage! Håller just på och trimmar klorna.
  Vi hade massor med nötter på busken, men ekorren tog allihopa innan de var mogna. Det var matte sur, för hon gillar också hasselnötter. Nästan år ska hon sätta nät för och se om det går att lura ekorren.

  SvaraRadera
 3. Åh så skönt att magen är hemma, men ska de åka bort IGEN?????? Det där ekorrnätet skulle du kanske sätta upp så matte och husse stannar hemma nu!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 4. Jam, har de lovat att stanna hemma sen? Tycker också det är ett fasligt springande på dina tvåbeningar och mindre bloggtid för dig.

  Skönt du slipper pensionatet denna gången i alla fall.

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. MAURICE och KAJSA: He-he, det skulle allt se något ut...ett nät över hela huset så att alla utgångar täpps igen. Men nu när matte lovat dyrt och heligt att hålla sig hemma, ser jag mellan klorna tills vidare.

  SvaraRadera
 6. NEA: Jodå, matte har LOVAT. Så då måste jag ju lita på det. Och visst är det bättre att få vara hemma!

  SvaraRadera
 7. Förresten är det leverkorvsgrannen som skall förse dig med mat och så? Kan ju vara trevligt. ;)

  SvaraRadera
 8. Klart du är ute mycket efter att ha varit inlåst på pensionatet så länge.
  Men jag tycker det är oroväckande att dina människor smiter iväg igen, även om du får stanna kvar hemma. Du får sätta ner tassen på allvar snart.

  SvaraRadera
 9. Det var ett väldigt åkande. Jag tror du får göra nåt sorts formulär där dina människor får ansöka om löfte att åka bort. Det får du sen godkänna, eller inte godkänna innan de kan börja planera sina resor. Så här kan vi ju inte ha det.

  SvaraRadera
 10. Men ska dom ut och resa nu igen. Men har matte lovat att det är slut på resadent efter det här så får det väl gå an. Det är ju skönt att du inte behöver vara på pensionat i alla fall.

  SvaraRadera
 11. Vad är det med våra människor denna hösten?
  Hit och dit far de, utan egentlig mening, när vi måste vara hemma och vakta våra Områden.

  SvaraRadera
 12. Det var värst vad det är populärt att åka ifrån sina katter ??!!
  Hoppas att dom har med sig nånting xtra mumsigt ifrån norr , om du har tur så kanske dom kan ta med sig lite torkad Ren :)

  P.S Matte och husse undersökte magen på min uppstoppade stand-in och kan du tänka dig att han hade fullt med godisklubbor i magen !!
  Jättegoda var dom sa matte och husse :)

  SvaraRadera
 13. NEA: Jo, nog är det leverkorvsgrannen. Så vissa förväntningar har jag allt!

  SvaraRadera
 14. SIPPO: Jag har jamat allvar med matte, och jag tror att det gick in. Annars....

  SvaraRadera
 15. det är ju skönt att du i alla fall får vara hemma när dina människor åker iväg den här gången och slipper det där pensionatet. Alltid något...i brist på människorna...

  SvaraRadera
 16. KATTSON: Oj, vilken toppenbra idé!! Att jag inte tänkt på det förut! SÅ ska det naturligtvis gå till i fortsättningen! Tack för detta oerhört braiga tips!

  SvaraRadera
 17. SKRUTTEN och SKORPAN: Ja, så här tätt har det aldrig varit förut. Men jag förväntar mig kompensation för allt Piff- och Puff-passande.

  SvaraRadera
 18. MAX och MÅNS: Det är kanske något virus? Men jag verkar inte ha blivit smittad i alla fall. Har inte minsta lust att tassa iväg. Förstår de inte vad skönt det är här hemma?

  SvaraRadera
 19. KJELLE BUS: Torkad ren? Det ska jag beställa! Låter som något jag gillar. Ungefär som leverkorv.
  Tyckte jag inte att det var något skumt med den där magen? Fullt med KLUBBOR? Ingen RIKTIG katt har väl klubbor i magen??

  SvaraRadera
 20. MAYA: Håller med dig...alltid något. Och så hoppas jag ju på leverkorvsgrannen!

  SvaraRadera
 21. MEN Gustav då, ska dina tvåbeningar oxå ge sig iväg igen.
  Läste att Dui och decos tvåbeningar hade varit ut och farit.
  så nu är dina tvåbeningars tur, vad är det med dom egentligen?
  *funderar*
  Kan dom inte hålla sig hemma ngn gång?
  Tur att du får vara hemma med husse iaf.

  Tass Tass

  SvaraRadera
 22. Guldkanten på avresemolnet att att du får stanna kvar hemma och slipper ta in på pensionat. Men jag förstår att du känner dig lite sviken, husse och matte har ju knappt hunnit bo in sig efter förra resan.
  Kul att hussemagen är på plats igen!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 23. MIMMI, CHICKO, TARZAN, SESSAN: Man kan verkligen undra vad det är för ett "resabortvirus" som härjar? Hoppas epidemin går över snart.

  SvaraRadera
 24. FRASSE: Jag hoppas att min granne och jag ska ha det riktigt mysigt ihop. Han tycker nog väldigt synd om mig att jag blir övergiven hela tiden. Tror jag?

  SvaraRadera