Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 17 maj 2013

Släppa taget.
För att sätta punkt. Kanske för att komma vidare. Eller helt enkelt för att ge frihet. Det är en gåva till sig själv eller någon annan.

Jag vet minsann vissa saker både matte och husse skulle behöva släppa iväg. Ska ägna den här helgen åt att peppa dem att göra slag i saken.

Ha det så fint i vår/försommar/sommarsolen och värmen allihopa, så tassas vi på måndag igen!  8 kommentarer:

 1. Neeeeeeej!! Åh, jaha, du skulle få matte och husse till att släppa taget. *puh* Trodde det var du som skulle släppa taget... *morrhårsdarr*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen fara, men ibland håller man (= tvåbeningar) på med saker som inte är så bra, men som man ändå inte låter bli att göra. Till exempel. Då kan man tänka på det dumma som en ballong och släppa iväg den.
   Själv har jag flera gånger släppt iväg byten, när jag inte varit nog jaktsugen. De är nog glada att få fortsätta leva?

   Radera
 2. Ibland är det svårt att fatta de där besluten, men viktigt..Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig är det inte så svårt, men jag har förstått att det inte är helt enkelt för tvåbeningar alla gånger. Och somliga har svårare för det än andra.

   Radera
 3. Konstigt nog är det så att ansvarsfulla tvåbeningar har svårt att släppa taget om olika saker, men de som saknar ansvar och hjärna verkar släppa taget om oss katter utan vidare. Konstig ordning. De som släpper taget om oss borde inte göra det, medan många andra har svårt att släppa taget om sånt de borde släppa taget om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sannerligen en konstig ordning! Oss katter får man förstås inte lämna vind för våg, men det finns ju också, som du skriver, tillfällen när man borde släppa taget om något som är dåligt för en själv och/eller andra. Det kan ju också vara att nån gång våga släppa tryggheten. Det är nog rätt komplicerat att vara människa.

   Radera
 4. Det är ett viktigt jobb vi katter har att hjälpa våra tvåbeningar med svåra beslut och att vara där som stödkatter.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är helt säker på att mina människor inte skulle klara en dag utan mig!

   Radera