Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 31 maj 2013

Bus???


De får väl lära sig inreda praktiskt och ändamålsenligt, och inte ställa fel saker på fel plats!

På fel plats kommer min matte också vara på måndag och tisdag. Hon har visst drabbats av någon tokbacill, för hon tänker åka till norra landet, hon också!? Att jag tillåter det hela är enbart för att hon lovat ta med sig husse tillbaka. Så nu blir det tyvärr inget från mig förrän på onsdag. 

Önskar er i alla fall en skön och varm första helg i juni!

16 kommentarer:

 1. Tvåbeningar gör ju många fel. Det ställer saker på fel platser, de sätter ner fötterna på fel ställe o s v. Men det är betydligt allvarligare när de åker iväg till fel platser. Nu tar hon ju i alla fall med husse hem, men det LOGISKA hade ju varit att han kom hem till dig istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon anför som skäl att det är jamarlångt för husse att köra. Annars brukar han ju flyga, men en gång om året ska bilen ut och motionera. Och eftersom jag inte vill att min husse ska bli för trött vid ratten har jag godkänt arrangemanget. Med viss tvekan.

   Radera
 2. Men jam också, ska matte försvinna norrut med?! Hoppas verkligen hon har med sig husse hem, för annars har ju resan varit helt i onödan, från ditt håll sett alltså.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att hon också skulle bli sur om husse inte följde med! Då blir det kris, kan jag jama, för hon har ingen returbiljett, eftersom de ska köra bilen ner!

   Radera
 3. Det är ju helt klart att det är någon som har glömt att tänka och det är inte vi!! Ta tass om dig nu när matte och husse är borta.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. De måste ju beräkna så mycket plats överallt så att en katt utan besvär kan vända sig, till exempel. Och inte ställa putt-inbjudande prylar där de går sönder om de faller. Elementärt, tycker jag!
   Jamdå, de är ju bara borta två dagar, knappt!

   Radera
 4. Det är märkligt att de aldrig lär sig och ställer saker överallt där vi katter vill gå och sen skyller de på oss om det åker ner i golvet. Kattvänliga ytor skall vara fria från onödiga saker! Du jamar väl ordentliga instruktioner till matte innan hon åker så hon hittar tillbaka med husse? De kan vara så vimsiga ibland utan sina katter.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra med en påminnelse där, jag måste tassa ner instruktioner till matte när hon ska vara utan mig i två dagar. Vimsig är nu bara förnamnet...

   Radera
 5. I dag förvånade Gustav husse till katten Negus!
  Vi promenerade förbi hos Gustav, Negus gick i koppel. Värmen gjorde att Negus ville vila sig i gräset framför granntomten mittemot Gustavs närrevir. Medan Negus vilade sig utstötte han ett vrål och plötsligt stod Gustav där. Katterna gick fram till varandra och stod sedan nos mot nos och småkurrade växelvis. Efter ett litet tag gick Gustav till sin tomt. Några gånger vände han sig om och småkurrade samt fick svar.
  JAG FÖRSTÅR INGENTING!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha-ha, vad festligt! Men väldigt trevligt med tanke på hur Gustav brukar behandla katter på hans område! Och att även Negus verkar vänskapligt inställd, det är ju hur kul som helst! Ja, man kan undra vad de kurrade till varann? "Vi ses, kompis, ha en bra dag", kanske? ;D

   Radera
 6. När tvåbeningar får bestämma då blir det KAOS. När vi katter får råda, först då bli´re ordning på Katt-Torpet, minsann!

  SvaraRadera
 7. Håhåjajam, ska de där tvåbeningarna aldrig lära sig att möblera på ett sätt som passar även oss katter? Förresten blev ju tallriken jamarfint spräckt, nästan som ett konstverk, ser du att mittenbiten är formad lite som ett katthuvud? :-)
  Fräckt av matte att rymma så där, men bra att hon tar husse med sig hem i alla fall.
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som en katt som slagits med en inkräktare och fått en konstigt öra...jojam, det ser jag ju nu!
   Problemet med deras möblering är att de sätter sina egna intressen före kattens, vilket givetvis straffar sig. De har inte insett att fria arbetsytor KRÄVS för husets chef!

   Radera
 8. Eh , eh tror aldrig att den dan kommer att komma Gustav , när 2-benta kommer att placera saker ändamålsenligt eller praktiskt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror du verkligen inte det? Så deprimerande! ;)

   Radera