Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 5 juni 2013

ComCat livingEn stol att ligga på, mat och vatten i skugga

Ett litet hus att krypa in i...ComCat living!
Jag borde ju fattat misstankar redan när matte klev upp ur sängen redan innan jag vaknat? När sedan matskålarna blev fler, och dessutom fylldes med råge, borde ju alla varningsklockor dånat med full kraft! Men jag måste erkänna att jag bara tyckte det var trevligt med frukost i rätt tid. 

När matte sedan gick ut, tassade jag efter. Hon gick ut och ställde sig vid vägen. Tyckte det var litet underligt, så jag höll mig alldeles nära henne. Visste inte riktigt hur jag skulle tolka situationen? Till slut hörde jag en bil komma, och matte körde iväg mig inåt gräsmattan. Såg henne kliva in i bilen och försvinna. 

Sen hände ingenting. Ingen matte. Inga dörrar som öppnades. Det var ju härligt väder, med mycket sol i pälsen. Växthuset var öppet för meditation. Kvällen och natten kom. Fortfarande ingen som ropade in mig. Mycket mystiskt? 

Morgonen kom, och dagen gick. Jag hade ju mat att äta, och vatten att dricka i mitt lilla rum (fast jag dricker helst regnvatten från hinken), men det var så konstigt med dessa stängda dörrar? 

Då, helt plötsligt på kvällen, hörde jag en bil köra in på min tomt! Jag kan gott erkänna att jag blev alldeles exalterad. Ja, jag skrek! Blev ju jamars glad! För ut ur bilen klev matte, och sedan husse! De klappade mig, och sedan bar vi  en massa saker in i huset. Det blev mycket att gå igenom sedan, och stämpla som incheckat. 

När allt var klart, gick vi och lade oss. Jag var fullt belåten med att vara inne igen. Låg vid mattes fötter hela natten. Det var skönt att kunna sova i lugn och ro. Jag tog mig en rejäl sovmorgon. Sedan fick jag frukost, en skål med blötmat. Precis som jag jämt brukar få. Allt var som vanligt igen. skönt!

14 kommentarer:

 1. Så skönt att allt är som vanligt igen. När man har ett eget, bra hem är "som vanligt" bäst. Tror det kan vara bra att ge husse en rejäl omgång på mjukmagen också, så att han förstår att han ska stanna hemma-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad tror du jag gjorde direkt han lade sig på soffan när han packat upp? Just det! :)

   Radera
 2. Härligt att matte hade husse med sig hem :)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vilken luring din matte är! Skönt att hon hittade tillbaka ordentligt och hade husse med sig. Allt är ändå bästast när det är som vanligt!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med, det är "som vanligt" man vill ha det, hela tiden!

   Radera
 4. Jam så skönt att allt är tillbaka till det normala igen. Tur att du hade fint väder under din utevistelse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det tur att det inte kom blött när jag var ute, men jag hade förstås mitt lilla boende där under tak. Men nu var det sol på dagarna och varmt också på natten, så det var okej. Fast det är bättre nu, när alla är hemma!

   Radera
 5. Du klarar dig ju förvisso bra på egen tass, men jag förstår att det ändå var en lättnad att se matte och husse kliva ur bilen. Omväxling i all ära, men det är ändå det trygga vardagstassandet som är mysigast!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte när jag blev så lycklig senast? Matte blev nästan litet orolig, för hon hade aldrig hört just de här lyckojamen förut. Hon kan ju bara baskursen i jamiska, om ens det!
   Jag känner mig helt nöjd på omväxling på ett tag, bryr mig inte om nattlivet ute ens en gång. Fast just kanske jag ändrar mig om när det blir riktigt varmt...

   Radera
 6. Så häärligt att din matte hade med sig din husse hem !
  Åh väldans tur att det varit fint väder här dom senaste dagarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det bästa är att han lovat att stanna mååånga veckor nu! :) Visst var det tur att det var fint, annars hade nog matte låst in mig med Piff och Puff. Det hade inte varit så kul.

   Radera
 7. Vilken tur att matte hade husse med sig tillbaka iaf, så ni kan vara tillsammans igen, mjausan.
  Tur att du hade sol under tiden som båda var borta över natten.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu ska jag njuta länge, länge! Det är så perfekt att ha fri tillgång till husses mjukmage nu!

   Radera