Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 20 juni 2013

Bara slumpen, eller?Nu har jag haft den här gula grejen om halsen i över en månad. Den, som ska göra att fästingar inte gillar mig. Och ännu har jag inte haft en enda fästing på mig! Visst är det konstigt? Är det bara slumpen, eller hjälper den faktiskt?

Innan jag fick den hade jag klet i nacken, och fick den ena fästingen efter den andra på mig. Nu är jag helt kletfri sedan länge. Matte köpte brickan i en djurbutik för litet mer än hundra pengar. 

Det enda positiva med fästingar är att matte varenda kväll kliar mig så härligt över hela kroppen, och särskilt uppe på nacken!

10 kommentarer:

 1. Å så bra om den verkligen hjälper, för fästingar är bland det värsta som finns! *ryser*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med dig! Först kliar de, och sedan gör det ont när de ska ryckas ut, för alltid kommer det med päls också. Uschjam!!!

   Radera
 2. Bra om det hjälper, men bästast om matte ändå kliar dig över hela kroppen varje kväll :)
  Trevlig MISS-sommar ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, jag blir lika överraskad nästan varje gång, för oftast kommer hon när jag har somnat på kvällen i husses säng. Men skönt är det!

   Radera
 3. Vad skönt att slippa de där äcklisarna! Vi tycker din gula grej ser ut som en guldmedalj och slipper du äcklisarna men ändå får mysigt kli av matte så är du helt klart en vinnare.
  Vi önskar er alla en jamartrevlig miss-sommar!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. En guldmedalj? Man kan ju alltid låtsas! Den är i alla fall inte i vägen för mig, och slipper jag kletet är jag glad. Fast mest över att slippa fästingar, förstås! Önskar er också en fin helg!

   Radera
 4. JAg har letat länge efter nån nytta med fästingar, men nu berättar ju du att de faktiskt gör NÅN nytta. Fast jag tror din matte skulle kunna klia dig lika härligt varenda dag ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, hon brukar nog klia mig annars också, fast kanske inte så mycket överallt. Men jag bara tackar och tar emot!

   Radera
 5. Mycket lovande, vore ju bra om man slapp kletet för de där fästingarna springer i pälsen ändå, även om de inte biter sig fast. Och då hamnar en och annan på husse, i sängen.
  Trevlig Missommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där kletet är ju inte så nyttigt, och nog har fästingarna bitit sig fast på mig. Allihopa som matte hittat hade börjat växa litet. Tänk vad sommaren skulle vara perfekt utan de rackarna!

   Radera