Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 13 juni 2013

Det är vad jag trorMen nu blir jag besviken på dig, matte!

Tänk er en hårt arbetande katt. Denne har tagit igen sig en stund i sitt hus, och därefter gång på gång påjamat nödvändigheten av att få fortsätta sitt jobb där ute. Blir nekad denna enkla önskan av sin matte. Hon säger: " Du vill inte gå ut, Gustav". 

?????

Den där katten, som händelsevis råkar heta precis som jag, tycker givetvis att mattes påstående är oerhört märkligt, och tar därför ingen som helst notis om det. Till slut öppnar matten dörren, och katten inser direkt att detta har matte ordnat bara för att hävda att det var hon som hade rätt! 

12 kommentarer:

 1. Mhm, just precis så är det. *nickar*
  Fräckheten hos våra människor ibland...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, stackars den katten som har en sån matte!

   Radera
 2. Du ville nog inte gå ut hos oss i 08-land heller!
  Regnet har öst ner heeela dan. Vi ligger i mattes säng istället för utkikshyllan i rastgården ;-)

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu råkar jag känna till att katten längtat och väntat så länge på att få komma ut, och den blev SÅ besviken i dörren. Usch- och fyjam för regn!

   Radera
 3. Det är just så det är! Men när det vräker ner blött så är man ju helst inne..Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men nog borde mattar kunna se till att katten fick uppehåll åtminstone så mycket att den kunde uträtta det viktigaste där ute? Det tycker jag!

   Radera
 4. Det var verkligen en riktigt härmis du jamar om idag. Inte nog med att han heter som du, han är väldigt lik dig på bakhuvudet också. Och hans matte verkar inte helt olik din matte i sitt tänkande och handlande heller. Tänk att så många katter har det så här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, tycker du det? Jo, kanske är han liiiiite lik mig, när jag tittar efter noga? Och jag kan gott tänka mig att min matte skulle agera sådär också. Mmmm, konstigt sammanträffande...

   Radera
 5. Det var inte jag heller, även om samma hände här. Och fotot var likt. Gång på gång sa hon- nej, du vill inte alls gå ut.
  Hämnades med att gå ut på balkongen, tassa runt huset, i skydd av taket, och vråla på framtrappan efter insläpp! Många gånger, he hee
  De borde verkligen kunna ordna lite torka så man kunde sköta sitt viktiga patrullerande, som du jamar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där ser man, fler som råkar ut för samma sak! Mycket underligt att mattar bara kan kasta ur sig såna påståenden utan vidare? Tycker din hämnd var riktigt raffinerad!

   Radera
 6. Ibland funderar jag på hur långt våra tvåbeningar är beredda att gå bara för att få rätt. Men det här var att gå för långt måste jag jama, tänk alla andra som drabbas av hennes regn.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte den där matten brydde sig ett dugg om alla som blev blöta. Det enda hon ville var att visa för katten att hon haft rätt i sitt påstående att den inte ville gå ut. Det är vad jag tror.

   Radera