Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 14 juni 2013

Man får passa påHoppas ni får en helg med många lyckliga stunder!10 kommentarer:

 1. Önskar att jag hade läst dessa kloka jam medan jag ännu var i den lyckliga situationen att jag hade mat i matskålen. Matte har nämligen bestämt att jag ska börja BANTA! Jag insåg aldrig hur lycklig jag var när jag satt där framför min fyllda skål. Bara tog det för givet... Och nu... nej, jag kan inte jama mer om det... det gör för ont...
  Tack och lov är jag kvar på Hotell Mormor ett tag till, så en liten respit har jag fått *lite gladare*
  Ha en jamarfin helg, käre vän <3
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad är det för ett fruktansvärt jamord jag ser här ovanför? Ba..., nä, jag kan inte skriva ut det. *ryser* Och du tror inte att Hotell Mormor kan erbjuda förlängt logi? Fast då längtar väl matte ihjäl sig, och det är inte heller önskvärt. Vilket dilemma! Jam, du har min fulla sympati i alla fall!

   Radera
 2. Visst är det viktigt att njuta så länga man kan. Men jag vill inte att du sitter kvar på rälsen, Gustav!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nädå, bara tills jag knipit musen som sitter framför mig! :)

   Radera
 3. Du jamar alltid så klokt Gustav! Jag tror de flesta tvåbeningar har svårt för att njuta av stunden, de verkar ofta oroa sig över "tänk om" det och det händer. De har mycket att lära av oss katter!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, det där oroandet är dumheter de tvåbenta har för sig alltför mycket! Så mycket tid de lägger ner på att oroa sig för sånt som sedan aldrig händer. Jama om onödigt och dumt!

   Radera
 4. Så sant som det var jamat.

  SvaraRadera
 5. En så fin utsikt du har där, men en saftig musstek bara ett par syllar/slipers framför dig! Klart att man måste passa på att njuta av stunden fullt ut då. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam precis, det är inte ofta man har det så fint förspänt! ;)

   Radera