Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 13 maj 2013

Men husse...


Helgens höjdpunkt får jag nog utse mitt dubbelgos till. Vad är det för något, undrar ni? Jo, det är när båda mina favoritgrannar står på varsin sida av mig och klappar mig! Ni kan ju tänka er vilken njutning! Jag bara lade mig platt på rygg och tog emot. Om det finns ett grannlotteri, då har jag dragit högsta vinsten!

För övrigt har det mest blivit de sedvanliga sysslorna. Allmän tillsyn förstås, och en del övervakning av mattes göromål i växthuset. Nu väntar jag bara på att hon ska flytta ut en massa krukor därifrån, för jag vet snart inte var jag ska kunna pausa där inne? Mer och mer trångt har det blivit. 

Men det allra, allra bästa är nog ändå att husse kommer hem i natt. Matte i all ära, men husse..... 

16 kommentarer:

 1. Dubbelgos är ju så mysigt! Härligt att husse kommer också, det är ju bara bäst när alla är hemma.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dubbelgos var helt underbart, hoppas grannarna kommer träffas OFTA i fortsättningen!

   Radera
 2. Härligt att husse kommer hem!!! DET tycker säkert matte också ;-)

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det tycker hon säkert...men det är ju MIN husse!!:)

   Radera
 3. Du har verkligen dragit en vinstlott i livets lotteri. Fast , tur och skicklighet hänger samman. Det hävdar jag bestämt! Och vad husse ska bli glad som för tassmassage i natt! Han kommer sova som en stock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog mest tur att två som gillar katter så mycket råkar bo grannar med mig. Men det är klart, hade jag klöst deras dynor och pinkat på dem sedan, hade jag kanske inte varit lika populär?
   Jag är något tveksam till om tassmassagen får husse att sova? Min erfarenhet är att han brukar piggna till av den?

   Radera
 4. Vilket lyx med dubbelgos och dessutom en hemkommande husse på det.
  Fast vad är det för tokerier som matte håller på med i växthuset? Var ni inte överens förra året om att det var ditt hus?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ingen aning om hur jag ska kunna få någon ordning på matte? Hon beter sig som envåldshärskaren av växthuset, trots att jag många gånger klargjort reglerna och visat vad som gäller. Jag tar dock för givet att hon håller ord och snart flyttar ut det mesta därifrån. Annars har jag hotat med gos-strejk.

   Radera
 5. Dubbelgos låter jamarmysigt! Vilken tur du har med dina grannar. Härligt att få hem husse igen. Jamar som Sippo, var inte du och matte överens om att växthuset är ditt?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag svarade Sippo, så förväntar jag mig att mitt växthus inom kort ska återställas i ursprungligt, liggvänligt skick!

   Radera
 6. Mjau, du får jama till matte att du får mer plats i växthuset sedan,när det är dax att flytta in alla växter igen längre fram. Det är ju ditt växthus har vi jamars förstått

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har sedan haft allvarliga jamtal om detta, så jag räknar med att en förändring kommer ske, snart!

   Radera
 7. En hemvändande husse - eller matte för den delen - är något av det mysigaste som finns! Det är härligt att längta men ännu härligare när föremålet för längtan skymtar vid horisonten :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gissa vem som sovit vid husses fötter i natt?? :D

   Radera
 8. Låter härligt att din Gosmage kommit hem igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns inget bättre i hela världen!! :D

   Radera