Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 20 maj 2013

Hett om öronen


Om fredagen och lördagen finns endast ett jam: Varmt! Det var bara att kapitulera, och försöka hitta skuggiga platser att vila på. Piff till och med övergav sin vana att alltid krypa in under överkast för att sova. Att ligga utsträckt på golvet fick bli alternativet. 

Jag kan dock nöjt konstatera att värmen fick fart på mattes utrymmande av växthuset! Äntligen har jag fått det utrymme där jag förtjänar. Riktigt perfekt, faktiskt, med en egen stol att ligga och meditera i. Det passade utmärkt i lördags kväll, för matte och husse försvann. När de äntligen kom tillbaka, hade det varit natt en lång, lång stund. Jag markerade mitt missnöje med detta genom att avvakta med att visa mig. Först när jag såg att det började släckas där inne tyckte jag att det var dags. Nog för att det är bra att visa vad man tycker, men vid att offra nattmaten, där går gränsen.

11 kommentarer:

 1. Skönt att du äntligen fått ditt växthus tillbaka, hoppas du får behålla ditt utrymme nu.
  Att offra nattmaten gör nog ingen katt, även om vi är otroligt plikttrogna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte matte vågar förstöra mitt växthus nu, för jag har verkligen jamat ifrån vad som gäller. *stampar med tassen*

   Radera
 2. Visst är det härligt med värme! Skönt att du har fått tillbaka ditt växthus också! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, men så mycket varmare får det inte bli, då orkar man ju inte jobba alls!

   Radera
 3. Undrar vad matte ska betala i hyra för att hon använt ditt växthus till en massa blommor och annat. Nog är det väl på sin plats med en rejäl portion vitfisk och några nävar godis åtminstone? Smart att du avvaktade lite innan du gick in när de kom hem så sent. Då förstod de nog att de ska komma hem i tid framöver!

  SvaraRadera
 4. Håller som bäst på med skarpa förhandlingar om hyran. Hon är en tuff motpart, min matte, men jag tror jag ska få igenom mina krav utan att behöva inleda gos-strejk!

  SvaraRadera
 5. Det var verkligen på tiden att du fick tillbaka ditt växthus! Även om det är viktigt att sätta ner tassen ibland så de inte tar en för givet så vill man ju inte att det går ut över maten.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 6. Nä, när det gäller mat tycker jag man kan tänja på principerna litet. Att få vara mätt är trots allt viktigast!

  SvaraRadera
 7. Ja puh så varmt det var i helgen !
  Jag placerade mig direkt under AC´n och tänkte på stackars matte som jobbade HELA helgen *fniss*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, tycker liiiitet synd om din matte också! Fast hon kanske kunde ligga under AC på jobbet?? ;)

   Radera