Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 18 oktober 2013

Hej då på ett tag!
I kväll ska Piff, Puff och jag checka in på traktens 5-stjärniga hotell! Jag ska få enkelrum med alla faciliteter, bland annat eget uterum. Piff och Puff ska husera i ett dubbelrum, också det med möjlighet att lufta nosarna ute.  Hotellvärdarna brukar fotografera sin gäster och visa dem på bloggen, så är ni intresserade, kan ni nog gå in och kolla  hur bra jag har det? 

Vi ska stanna där ganska länge, och hinner säkert få tid till att stifta nya bekantskaper.  Jag tror faktiskt jag kommer trivas riktigt bra. Att jag ger detta hotell en femte stjärna beror främst på två saker: 1) Frihet att kunna tassa ut på egen gård. 2) Att där finns en Feliway-dosa inkopplad. 
Litet stämningshöjande dofter är aldrig fel, och att upptäcka ett nytt "ute" ska bli spännande!
 
Torsdag den 7 november är jag tillbaka, fylld av nya intryck, och har säkert massor att berätta för er! Ha det så bra till dess, alla mina vänner!

 

12 kommentarer:

 1. Jaham ja, där kom förklaringen till burarna. Nåjam, är du nöjd med faciliteterna så är jag nöjd. Hoppas tiden fram till 7 november går fort så jag får höra hur du haft det. Hoppas du får bra tjänstefolk där också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det kommer bli bästa hotellvistelsen hittills! Tjänstefolket verkar vara av helt rätt sort! :)

   Radera
 2. Vadjam? Så länge?? *stora ögon*
  Du borde flytta hit istället, husse kan sova i skafferiet. *djup suck*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det skulle allt vara litet obekvämt för husse?! Och jag undrar just vad Tindra och Viska skulle jama? Men jag håller med om att det är väldigt länge. Tur jag fått ett så fint hotell!

   Radera
 3. Jaha, så din husse och matte skall rymma? Hoppas de har resväskorna fulla med delikatesser till dig när de kommer hem. Hoppas lyxhotellet blir så bra som du hoppas och att du får en jamartrevlig semester!
  Vi kommer sakna dig, men väntar med spinning på en rapport om dina äventyr på hotellet.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om de kommer hem utan delikatesser kanske jag överväger att stanna på hotellet? De kanske behöver en nattportier? Skulle passa mig perfekt Men hur skulle matte och husse klara sig utan mig? Bäst de köper med mycket gottisar!

   Radera
 4. MEN Gustav, ska du ha semester,mjaha så det var det som burarna var till, jam då förstår vi.
  Vi kommer så jamans att sakna dig, så vi hoppas att dom däringa dagarna går fort,
  så vi får höra hur du har haft det på ditt 5 stjärniga hotell, mjau
  Hoppas dina människor köper hem ngt jamans gott till dig då.
  Håller tassarna för det.

  Tass tass

  SvaraRadera
 5. Självklart ät det inte samma sak som att vara hemma, men att bo på det där hotellet, med egen uteplats, låter faktiskt inte dumt. Erbjuds det fjäderkotlettutsikt? *drömmer* Skönt med eget rum också. Piff och Puff kan ju få kampera för sig. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Fniss läste om dig på hotellets blogg. Du är visst en kelen och matglad kille :D

  Nosgos

  SvaraRadera
 7. Såg på hotellets blogg att det inte går någon större nöd på er :)
  SÅ nog har ni en härlig söm-ester !

  SvaraRadera