Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 10 december 2014

Och priset går till...

14 kommentarer:

 1. Vilket jamars fint pris du instiftat.
  Mycket finare än Nobelpriset enligt både mig, matte o husse.

  För övrigt kan denna dagen läggas till dom dagarna man helst vill glömma.
  Jag jamade till mina 2-beningar att jag ville ut på altanen o spana på fåglarna men matte o husse sa blankt nej till mig.
  Men jag insisterade på att få gå ut o då öppnade husse dörren, usch, jag vände på tassen direkt.
  Jag börjar misstänka att mina tjänare inte är så dumma ändå.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är minsann många som är värda priser, eller att bli uppmärksammade på andra sätt. Uppmuntran och erkänsla kan man nog aldrig få för mycket av?!
   Visst har det varit eländigt idag, tassade inte ut förrän på eftermiddagen, men då MÅSTE jag! Fast sen blev det ju riktigt skapligt ett tag!

   Radera
 2. Det tassar vi gärna under på!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. *Står upp och apploderar*
  Världens bästaste motivering till "Gustavspriset" = det viktigaste priset för alla katter!

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Nog är det viktigt, livsviktigt för många!

   Radera
 4. Ett oerhört viktigt pris! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och lov att det finns de som vågar säga ifrån!

   Radera
 5. Ett jätteviktigt och jättefint pris. Du borde skriva ut ett par stycken och skänka till olika vettisar som verkligen kämpar för oss katter. Det skulle dom bli jätteglada över tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag önskar jag hade en sån där skrivare som jag kunde ladda med guld...Och så skulle TV komma och filma när jag delade ut priserna. Nån gång måste det väl gå in i människors huvuden att ALLAS liv är lika värdefulla och okränkbara?! Kan man tycka.

   Radera
 6. Alla vettisar borde vilja ha ett sånt pris! Tyvärr är det många som avlivar friska katter utan att tveka, och tyvärr tror jag inte en vettis har laglig rätt att neka avlivning, inte i Sverige "där vi har så bra djurskyddslagar". Men i flera andra länder FÅR inte vettisar avliva friska katter. Visst är det dags att göra en djurskyddslag som är värd namnet även i Sverige?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just för att de inte får, är de som kämpar emot extra beundransvärda. Och visst är det anmärkningsvärt att ett land som Sverige har så dåligt djurskydd? Vi vill ju så gärna framhäva oss själva som jätteduktiga på alla områden!

   Radera
 7. Vilken klospetskänsla du har när det gäller att hitta värdiga vinnare av Gustav-priset! Hurrjam, för alla Riktiga veterinärer!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 8. Man kan ju tycka att det skulle vara lika självklart att veterinärer, precis som läkare, bara ska rädda liv så långt möjlig! Desto mera förtjänar de som vågar ifrågasätta avlivningsbeslut all heder och ära!

  SvaraRadera