Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 8 december 2014

Det började så bra


Helgen började så bra. I fredags kändes det nästan som vanligt igen utomhus? Jag kunde vara ute en stor del av dagen utan att frysa! Passade därför på med en grundligare genomgång av granntomterna, har ju annars mest hållit mig hemma runt huset.

Även lördagen var okej. Det bästa var när matte lade in rena lakan i sängarna. Visst är det en sann njutning att få sätta tassarna i det härligt doftande tyget? Helst skulle tid avsättas så att man kunde få ta sig en slummer också, men det brukar inte ske. Tyvärr har matte inte till fullo insett njutningen av renbäddning, utan vill helst få det färdigt så fort som möjligt?

Men söndagen...hur tråkigt kan det vara??? Regn precis hela dagen! Dristade mig ändå till ett kort pass ute på morgonen, men sen fick det vara. Tittade ut några gånger för att kolla läget, men insåg direkt det hopplösa. 

Desto gladare blev jag idag, när jag var så att jama tillbaka på ruta ett! Härligt väder, så det var rena fröjden att vara ute! Idag har jag tagit igen allt inneliggande från igår. Inte förrän nu, sent på eftermiddagen, tyckte jag det var dags att avsluta dagens inspektioner där ute. Nu ska jag ta mig en stunds välförtjänt paus.


 

12 kommentarer:

 1. Kan bara jama med dig.
  Fast här var det byte av dagar. Jag hjälpte matte med lakanen i fredags.
  Finns inget roligare än att krypa in i påslakanet o riktigt gotta sig i doften samt själv sätta min egen doft på det *krafs krafs*.
  Men i går? Jag tycker vi glömmer den dagen helt.

  Ozzy


  SvaraRadera
  Svar
  1. Tvätt i alla former är så fascinerande! När människorna hänger tvätt är jag alltid med. Den där doften är helt oemotståndlig! Både i våt och torr form.
   Jag tassar under på ditt förslag där sist!

   Radera
 2. Vad mysigt det måste vara att få välja om man vill vara ute eller inne hos tvåbeningar som älskar en. Tänk om man får det så en dag *drömmer*. Pauline.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det drömmer jag också om, att du ska få det så en dag. Snart!

   Radera
 3. Finns det något bättre än att ligga på nytvättade lakan och kläder? Tror nästan inte det. Hm, kanske att ligga vid husse då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att ligga på nytvättade lakan bredvid husse är alltså helt oslagbart!?

   Radera
 4. Det där liggandet när det är grått, grått och grått är rätt trevligt ändå om man har matte och hussesällskap! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, jag vet inte om jag kan tycka det? Men det är väl för att jag är van att vara ute så mycket som jag blir frustrerad?

   Radera
 5. Nytvättade lakan är helt oemotståndliga!
  Här hade vi samma trista väder igår och som idag. Fast matte sa att det var otäckt ute här idag, det var en tunn osynlig ishinna nästan överallt. Både tvåbeningar och brummisar halkade omkring. De borde ha inbyggda isdubbar på sina tassar som vi... ;)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uschjam, det låter inget vidare med sån halka, man vill ju inte att ens människor ska ramla och slå sig! Det är verkligen en miss i deras konstruktion att de inte har dubbar!

   Radera
 6. Där sa du ett sant jam,´Gustav, det är synd att tvåbeningar inte har isdubbar. Matte hälkade omkull för ett bra tag sedan och slog i ryggen och sidan´, men det var aldrig ngn fara sa hon, men hon skulle haft isdubbar i badrummet också, *Fniss*
  Vi får hjälpas åt alla katter att rekonstruera speciella dubbar till våra tvåbeningar som gör att dom inte halkar, men det finns ju, men jamans varför faller dom omkull för, Mjausan

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stora felet är väl att de envisas med att gå på bara två ben? Tänk er själva vad jobbigt det skulle vara att balansera så hela tiden!

   Radera