Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 22 december 2014

Och jag har fått...


Vad gör man när det dumma vädret omöjliggör alla försök till normala toalettvanor? Man måste givetvis passa på när tillfälle gives! Vilket har varit runt tretiden på nätterna. En ganska opraktisk tidpunkt, har jag noterat, för mina människor är enormt trögstartade så dags? Jag vet inte, men ibland kan man tro att de bara låtsas inte höra mig, i tron att jag ska ge upp? Har ni hört så dumt? Men om man tar i ordentligt brukar det ordna sig. Ni vet, de där kraftfulla brösttonerna? Mycket effektiva!

Idag har jag fått besök, av minisen. Han ska sova här i natt. Så den här natten får matte och husse klara sig utan mig. Jag brukar alltid hedra övernattande gäster med min närvaro. Minisen har dessutom ett praktiskt format, det blir massor med plats över för mig! Matte i all ära, men litet trångt blir det allt att samsas med både henne och Puff!

Idag är det en riktigt bra dag! Inte bara att jag fått besök. Jag har fått ett julkort! Ett alldeles eget! Tack snälla Kjelle Bus!

13 kommentarer:

 1. Kan förstå ditt dilemma med toalettbestyren i o med att du är van vid att gå ut och sköta om det.
  Själv använder jag alltid min låda på dasset, men ibland använder jag sanden på stranden när behovet sätter in när jag är ute o går med husse o matte.
  Jamar som du, när dom inte förstår vårt meddelande så tar vi i på skarpen så det verkligen hörs.
  Det brukar sätta fart på dom.
  Tror att din matte kommer att sakna dig inatt.
  Hoppas att minisen ligger stilla i sängen, annars brukar sådana vara jobbiga o slänga sig hit o dit utan att ta hänsyn.

  SvaraRadera
 2. Glömde sätta dit min tass, jag börjar bli glömsk verkar det som.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt bestämd med att vissa saker SKA hända där ute! Jag vet förstås vad lådorna ska användas till, men då ska det vara KRIS! Typ utegångsförbud eller liknande.
   Jag har sovit med minisen förut, och eftersom jag helst ligger nere vid fotändan, kan han slänga sig bäst han vill!

   Radera
 3. Jam kan verkligen förstå ditt problem med trilskande oväder och trilskande matte som är trögstartad. *medlidandetass*

  SvaraRadera
 4. Gulligt av Kjelle Bua att skicka julkort till "bara" dig :)
  Ha det så mysigt med minisen!

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte det var jamarkul att det låg ett julkort till katten Gustav bland alla andra!
   Och tack, jag ser med tillförsikt fram emot natten!

   Radera
 5. Vad snällt av Kjelle Bus att skicka julkort till dig. Du kan ju behöva lite tröst när matte inte förstår att hon måste gå upp GENAST när du behöver gå ut. Undrar om hon kan sova alls i natt förresten. Att varken känna eller höra dig måste kännas väldigt konstigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske ska börja kalla honom Kjelle Snäll i stället? Nä, det blir nog svårt för matte och husse att sova utan mig. Visserligen är Puff där, men det är ju inte JAG!

   Radera
 6. Det borde vara självklart att dina människor ställer upp när du hamnar i en sådan nödsituation. Låter trevligt med minisen, alltid mysigt att mysa, särskilt nu i mörka kalla juletider.
  Vi tassar kanske in igen senare, men passar för säkerhets skull på att önska dig och de dina en alldeles underbar jul och ett härligt nytt år! ♥
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni kan tro att jag hade det fint med minisen! Sov med honom hela natten, och han var så stolt för det! Ibland behövs inte så mycket för att göra en människa glad!
   Och så tackar jag för er julönskan, och önskar förstås er detsamma!

   Radera
 7. Var så lite så :)
  Matte tycker att jag ska fortsätta att heta Bus , förstår inte alls varför ;-)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var stort för mig, ska du veta! Din matte har nog en konstig form av humor???

   Radera