Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 28 augusti 2012

Idag var det dags!


För länge sen fick jag en cigarr av bästa sort. Vilken arom! Piff och Puff var också där och tjuvsnusade så fort de kom åt. Efter någon vecka gömde jag läckerbiten på ett säkert ställe!

Matte, hon letade och letade, för hon trodde inte att vi hade rökt upp den.

Jag visste förstås hela tiden var den låg.

Matte var nära att komma på gömstället flera gånger, när hon drog med ett kvastskaft under byrån, där ingen dammsugare kommer åt. Idag bestämde jag mig för att det var dags ta fram den. Stack bara in tassen precis där jag placerat den. Inne i hörnet, alldeles intill benet på byrån. Helt oåtkomlig för alla. Utom för mig, förstås.

18 kommentarer:

 1. Vilket braigt gömställe du hittade till din cigarr!!!
  Klart att INGEN mer än du kunde hitta den ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Det var så roligt att se matte leta och leta. Och så låg den så nära, bara att sträcka in tassen!!

  SvaraRadera
 3. Woaw! Du är allt bra påhittig kompis! Lessen att jag inte hälsat på dig, på ett litet tag.. Haft liite fullt upp med fem syskon och mamma *utmattad*

  Nosbuffar och Gos <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det smart gjort? När jag plockade fram den igen var den ju som ny!
   Fem syskon och en mamma? Puh, jag blir alldeles matt bara jag tänker på det!

   Radera
 4. Riktigt bra ställe! Vissa saker vill man ju gärna ha för sig själv! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, tänk att den kunde ligga där så länge utan att Piff eller Puff märkte det? Att matte inte gjorde det kan jag förstå, men att inte deras nosar reagerade?

   Radera
 5. De allra bästa sakerna vill man ju ha inom en tasslängds avstånd. Matte blev nog snopen när du så lätt och elegant fiskade fram cigarren. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blev hon verkligen, just för att hon kollat så noga där många gånger. Men vad är väl ett kvastskaft mot en Gustavnos och tass?

   Radera
 6. Svar
  1. Men ååhhjam...så ni jamar...*röd om nosen*

   Radera
 7. Ibland är det bra att våra tvåbeningar inte är så begåvade. Tänk om de hade överlistat var du gömde din fina cigarr. Nä, en smart Gustav lurar de minsann inte så lätt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det tur att hon inte hittade den! Det var ju förstås JAG som skulle bestämma när den skulle plockas fram igen!

   Radera
 8. Vi katter är ju bara världsbäst på att gömma undan saker. Ibland har jag gömt något så bra, att jag inte ens hittar det själv. *röd om nosen*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att jag kom ihåg det här gömstället, för cigarren är verkligen något extra. NÄSTAN som girmusen!

   Radera
 9. Jamars tur att du hittade din cigarr. Tur att du kom ihåg vart du hade lagt den. Mysko att din matte inte märkte den när hon städade.

  Vi katter är ju kloka på att gömma det vi vill ha för oss själva.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart jag kom ihåg var jag lagt den! Jag är väl katt!! ;D

   Radera
 10. Mattar har ju ingen nos, de hittar knappt saker de själva gömt, så klart att din inte hittade den. Bra ställe att gömma den på, har något liknande för min cigarr*blink* och jag har ju inga andra katter som tar min saker här. Gissar att Piff och puff vistte var den var men lät bli, den e ju din. Lite respekt ska väl de ha!
  Trevligt att du är tillbaka förresten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att få vara ensam om sina grejer...*drömmer*. Men i just det här fallet var de ju hyggliga och lät bli min cigarr, fast de också gillar den skarpt. Ibland funkar respekten!

   Radera