Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 15 november 2012

Säsongsöppet igen!


Sedan en tid tillbaka har "Restaurang Svarta Fjädern" öppnat på sedvanligt ställe bakom rhododendronbusken. Där är i princip fullsatt dagarna i ända. Oerhört populärt ställe! Jag uppskattar särskilt gästerna på parkett. De som tar in på grenbalkongerna är enstöriga, och inte så mycket för umgänge. Det är jag, däremot. Väldigt social och mingelsugen. Jag kan till och med slopa minglet för att bara vara sugen. 

Nu är det inte helt enkelt att umgås naturligt med gästerna. De har en tendens att ge sig av hela tiden. Även mitt i sin måltid kan de flaxa iväg? Detta underliga beteende har jag noterat varenda gång jag närmat mig, så det är statistiskt säkerställt.

Dessutom har matte spärrat bästa ingången till restaurangen genom att sätta nät längs busken. Försvårar min effektfulla entré in i restaurangen. Men jag tar det lugnt. Ska nog komma på hur jag på bästa sätt ska kunna delta i restauranglivet.

6 kommentarer:

 1. Det brukar ju inte vara helt lätt att få plats på dessa "innerestauranger", men jag antar att en stamgäst som du har en plats reserverad jämt. Däremot finner jag det högst märkligt att matte av alla har nåt att säga till om i sammanhanget. Är hon delägare? I annat fall tycker jag det verkar vara ett solkart fall av egenmäktigt förfarande och då är det bara att sätta igång sedvanlig rättsprocess.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror faktiskt att hon anser sig vara delägare. Men även om det skulle vara så, får hon väl inte bete sig hur som helst mot huvudägaren? För den del hon EVENTUELLT besitter är förstås mikroskopisk. Nä, har jag nog ta i med hårdtassarna!

   Radera
 2. Tror nog ändå dina odds är bättre än våra trots nätet.. vi har ju bara en liten glipa på altanen att hoppas på.. Håller tasssarna för god jaktlycka för din del! nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man tänker så har jag det verkligen bra. "En liten glipa", då är oddsen inte stora. Fast jag vet ju att ni lyckats ändå!

   Radera
 3. Tycker nog att du borde ha en VAC(Very Important Cat)-ingång. Fräckt av gästerna att bara sticka iväg sådär när du kommer. *fnyser*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst borde jag ha det??! Ska genast informera matte om detta geniala förslag. Och hon som satt upp STÄNGSEL! *tassen för pannan*

   Radera