Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 21 november 2012

Ska överges igen


Har varit inne nästan hela dagen för att avsätta hussetid. Han ska nämligen överge mig för hundrasjuttioelfte gången för att åka till det där dumma norra landet igen. Det enda som är bra med det, är att han har velat vila mycket idag. Detta har för hans del inneburit sängliggande med en bok, vilket passat också mig perfekt.

Har emellanåt gett honom tassmassage, men som vanligt har jag svårt att få den rätta uppskattningen för denna. 
Som nästan alltid när jag riktigt kommit igång, har han skrikit "AJ!" och nästan puttat ner mig!? Mycket störande för mitt humör och lust att slutföra massagen. Särskilt när det inträffat flera gånger!

Som ni ser ligger Piff där bakom också. Igår kom hon och lade sig nästan bredvid mig i soffan. Först jamade hon femtiotre gånger att hon var ute i fredliga ärenden. Helt i onödan, förstås, för inte var jag rädd för henne? Det är i alla fall rätt skönt att slippa tassa omkring i ständig oro för påhopp. Man behöver ju inte vara bästa vänner. Att vara vänner räcker för mig.  

12 kommentarer:

 1. Jag kan tänka mig att husse har lite taktik i sitt tänkande när det gäller din tassmassage. Eftersom han vet att han inte kommer få massage på en tid vill han nog inte vänja sig vi den, för då blir ju saknaden efter dig och din massage ännu större?

  SvaraRadera
 2. Kan det vara så tror du? *tvivlar litet* Jag har liksom aldrig fått uppfattningen att värdesätter den efter förtjänst?

  SvaraRadera
 3. Äschjam så dumt att husse ska resa bort igen. Tur att du har kvar matte i alla fall och slipper pensionatet. *ryser*
  Det där med tassmassage kan vara lite känsligt. Husse har också knuffat ner mig ibland, helt utan anledning. Tur att jag är en sån plikttrogen katt och inte ger upp i första, eller sjunde taget.
  Hoppas vänskapen med Piff håller i sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns ju litet bra i alla fall att även du har samma massageerfarenhet som jag. Jag ger heller inte upp direkt, men sju gånger? Nä, så plikttrogen är inte jag. Till fyra-fem kan jag sträcka mig, inte mer.

   Radera
 4. Fyjam så trist att din husse ska rymma till det där Norra Landet igen :(
  Jamar som Sippo att det är ju tur att din matte stannar hemma i alla fall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om hon ska rymma är det till något varmt ställe, säger hon. I så fall följer jag med!

   Radera
 5. Ser gosigt ut på bilden och vem vet en vacker dag kanske du och Piff ligger brevid varandra. Märligt att inte massagen uppskattas tycker vi.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit en riktig gosdag idag, har varit med husse hela dagen. Igår kväll låg Piff bara en svanslängd bort, så vem vet?

   Radera
 6. MEN vad jamar du Gustav, ska husse åka til det däringa Norra landet igen, HMPF så långt bort igen. Tur iaf att matte stannar hemma och gör er sällskap.
  Hoppas att du och Piff blir riktiga vänner så ni kan ligga riktigt nära varandra, håller tassarna.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är konstig som jämt ska upp till det där kalla *suckjam* Ja, det är tur att matte inte gillar kallt, precis som jag.

   Radera
 7. Why viewers still use to read news papers when in this technological world
  all is accessible on web?

  my webpage - Online Games

  SvaraRadera
 8. Hi there everyone, it's my first pay a visit at this site, and article is genuinely fruitful for me, keep up posting such content.

  my homepage: Online Batman Games

  SvaraRadera