Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 24 september 2014

Om lådan tycker jag...
Om min toalett tycker jag inte. Den är verkligen i nödlösning, i ordets rätta bemärkelse. Ni kan ju tänka er själva, hur det känns med den lilla ytan, för en som normalt har tillgång till en obegränsad sandlåda utanför huset? Men jag accepterar, att jag ibland inte har något val. Till exempel om jag, trots tappra försök, inte lyckas få liv i någon av mina människor på natten.

Jag minns med fasa en gång för länge sedan, när husse av misstag vänt lådan med luckan mot väggen, när jag kom dit på natten! Det bästa jag kunde komma på, var att lägga mina högar på den lilla mattan som låg framför lådan. Tyvärr kunde jag inte krafsa över det hela, något jag annars är mycket noga med. 

Om jag tänker på den pinsamheten, är det väl ändå okej med toalettbesöken nu. Jag kan åtminstone gömma undan alltihop!


14 kommentarer:

 1. Med tanke på att du har en enorm sandlåda att tillgå utanför ditt hus så förstår jag att du inte gillar denna lådan.
  Måste kännas som ett fängelse för dig, den har ju till o med tak och dörr.
  Min låda är öppen, visserligen skvätter jag väl lite grus över kanten men det gör inget säger matte.
  Roligt att höra att du gillar att gömma allt också.
  Det är jag också väldigt noga med, men jag har hört jamas att alla inte är det.
  Det är väl som med tvåbeningarna, alla är inte lika renliga och ordentliga.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, här kan avslöjas att en viss familjemedlem bara lämnar sina högar PRECIS SOM DE ÄR!!! Och hennes syster var likadan! Sånt förstår jag mig inte på? Tack och lov har jag flera lådor att välja på (det hade jag inte på den tiden, när husse ställde lådan fel), så jag behöver inte riskera att mötas av något olämpligt!

   Radera
 2. Det är bra med låda inne, när du inte kan komma ut!
  Inte bra då husse vänder ingången åt fel håll, men du gjorde det bästaste av situationen, tycker vi!!!
  Bra jobbat, och vi tror inte att husse gör om MISStaget nån mer gång *fniss*

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är naturligtvis bättre MED låda än UTAN, men jag försöker i det längsta att undvika den ändå. Och husse gör garanterat inte om fadäsen, inte matte heller, för den delen!

   Radera
 3. Jag ser att du har en sån där otäck lucka på din låda. Jag vägrar att använda lådan om den har en sån och använder då hellre köksgolvet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaså, nä, luckan bryr jag mig inte om. Kanske för att jag är van att tassa igenom luckor, har ju en till altanen också, och den är nog litet mindre. Tror jag vågar mig på en gissning att husse inte uppskattar köksgolvet som toalett, så din lucka är nog borttagen?

   Radera
  2. Hehe. Du gissar helt rätt. Husse blev inte ett dugg glad, så luckan försvann fort som en musling.

   Radera
  3. Med min kännedom om människors beteende var gissningen inte särskilt avancerad! ;-)

   Radera
 4. Man får vara tacksam för det lilla! Själva är vi ju vana med lådan och har just upptäckt att det är rätt skönt att kissa ute! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag inser att få katter har det så bra som jag, med en egen jättetoalett där ute, och att jag dessutom kan få tassa omkring som jag vill här. Så det är klart att kattlådorna också måste få finnas, de är i alla fall bättre än alternativet!

   Radera
 5. Än en gång visar du prov på din enorma välvilja och flexibilitet. Klart att det blir lite instängt att kissa i ett litet hus inne i huset när man är vann vid hela tomten. Men så länge det finns som alternativ är det bra. Förstår din frustration när du inte kom in i lilla huset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, du kan ju tänka dig att komma dit, känna hur det tränger på där bak, och så finns ingen ingång!? Det var verkligen frustrerande!
   Tomten brukar jag just inte använda, på andra sidan staketet finns en liten skogsremsa och sen är det stranden full med sand. Fast jag tassar aldrig ner över klittern ner på badstranden. Den ligger litet utanför mitt Område, och utan flyktvägar!

   Radera
 6. Jag förstår dig som är van att gå ut men vi är så vana med lådan så den är ok. Vi har 3 st, både med och utan tak så man kan välja efter humöret.
  Tur att husse har lärt sig en läxa så han inte gör om det igen
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart man tycker det är okej när man inte vet om nåt annat! Puff tassar ju också glatt in där många gånger varje dag.
   Nä, det där hände för flera år sen, och aldrig mer. Hoppas jag!

   Radera