Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 22 september 2014

Röda prickar är väl fint?Tänk, så olika dagarna kan vara? I lördags var det mest en fråga om hur långt in under hasselbusken jag skulle ligga? Sol på nosen, eller inte? Så kom söndagen, och med den inga större bryderier längre beträffande läget under busken. Det vill jama, ingenstans! Gjorde visserligen ett kort, men tappert, försök innan det började falla ner alltför mycket regn. De stora bladen skyddade en stund, men när det började sippra ner blött i pälsen gav jag upp försöket, och följde tacksamt med husse in.

Idag är utevistelse inte att fundera på. Både regn och stark blåst betyder vilodag inomhus. En tråkig dag på fler sätt, för i morse sa husse hejdå igen. Bara att ställa in sig på aningen försämrad service. Husse håller nämligen inte så noga reda på om matte redan serverat mat, så det är ganska enkelt att beställa en extra portion. Det blir knepigare nu i några veckor. Och så blir det tråkigt att inte få ge honom magmassage. Det tycker nog han också, för igår nämnde han något om "röda prickar på hela magen av Gustavs klor". Förmodligen tycker han det är tjusigt, och dessutom är det ju ett bevis på hur effektiv behandlingen är!16 kommentarer:

 1. Tråkigt att din innevistelse skulle sammanfall med att husse åker iväg igen. Undrar om han förstår att risken är överhängande att de tjusiga, röda prickarna försvinner när inte du kan underhållsmassera magen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. OM han förstår det är han säkert väldigt ledsen över det, men han får väl vara tacksam för att badsäsongen är över, så ingen kan se hans tråkigt prickfria mage!

   Radera
 2. Klopunktur är en lyxbehandling som husse ska vara glad och stolt över att få!
  Bra jobbat!

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland uttrycker han sin tacksamhet litet underligt, men jag tar alla yttringar som uppskattningar!

   Radera
 3. Du måste vara en duktig massör.
  (Matte fnissade när hon läste om klopunktur ovan).
  Hoppas nu att husse kommer att sakna detta så han verkligen inser att han behöver stanna hemma på heltid istället för att rymma på detta sättet.
  Förstår att du håller dig inomhus o bara tittar ut.
  Jam, vädret är inte roligt nu med all blåsten o det blöta o värre blir det längre fram i vinter.
  Jag fick en känning av det idag då jag hjälpte matte att avfrosta frysboxen.
  Visserligen sa hon åt mig att hålla mig ifrån det hela men jag måste ju undersöka allt så jag hoppade ner i den när hon inte såg.
  Ajaj, det skulle jag inte gjort, det var isande kallt om tassarna.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utan att skryta kan jag jama att jag är en väldigt driven och ihärdig massör! Som en extra present ger jag husse ventilation i alla tröjorna, så han slipper svettas om magen. Ibland säger husse att det räcker med massage, men det tar jag inte så allvarligt på. Det är ju något jag ska avgöra!
   Hoppa ner i frysboxen har jag aldrig gjort, och lika bra det förstår jag! Förresten brukar matte göra det när det är som kallast på vintern, och då får man mer än nog av iskalla tassar ändå!

   Radera
 4. Inte så svårt val att stanna inne i detta väder! Klart husse kommer att sakna dig massor.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visserligen tråkigt, men skönt att ha ett varmt hus att vara inne i! Stackars alla de övergivna katterna som inte har det!

   Radera
 5. Dagar som den här skall man stanna inne, gärna under en gosig filt.
  Självklart är husse glad över sin prickiga mage, precis som matte är jamarglad över sin prickiga arm/axel. De har bara lite svårt för att uttrycka sin glädje.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där sista kan jag injama i! Ibland har jag till och med trott att husse inte uppskattat det jag gör, särskilt när jag lagt ner stor iver och intensitet i mitt arbete? Men det är nog som du skriver, han uttrycker sin glädje på ett annorlunda sätt!?

   Radera
 6. Du borde kanske installera ett paraply under din fina hasselbuske. Det måste ju höja tomtvärdet med flera hundra dentisar.
  Röda prickar är ett säkert sätt att känna igen en effektiv behandling. Husse har nämligen också haft lite prickar ibland. Hehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att jag inte tänkt på det? Klart här måste installeras nån typ av regnskydd! Gärna litet värme också framöver!
   Utan prickar ser man ju inte att behandlingen tagit, eller hur?

   Radera
 7. Ja jisses inte ville man vara ute vare sig igårkväll eller idag på dagen med det rusk vädret !
  Så du ger din husse så stark aklopunktur att han får fina röda prickar , du :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, fyjam, vad hemskt det var! Man är liksom inte riktigt van vid det där! Och hoppas att man inte måste vänja sig!

   Radera
 8. Så duktig du är som ger din husse massage, Det skulle matte också behöva på sin ansträngda rygg ibland, mjausan
  Mjau, ja du kanske får installera ngt så du inte blir blöt där bland dina hasselbuskar, mjausan

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske ska komma och massera er matte med mina supervassa klor? Nä, ni är säkert lika duktiga massörer som jag!

   Radera