Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 10 september 2014

Övergiven


Så ensam jag känner mig helt plötsligt
Husse tog bilen och åkte iväg. Jag brukar inte bry mig så mycket om det, men den här gången...med ens uppfylldes jag av en jättesaknad, som jag bara måste få ge uttryck för!

Så jag satte mig där bilen stått, och sjöng "Gustavs klagosång". Den är sorglig, kan ni tro! Och den ska sjungas med stark röst, det är viktigt! Matte kom ut, för hon trodde att något hemskt hade hänt mig? Och det hade det ju!


 

18 kommentarer:

 1. Stackars dig. Egentligen förstår jag inte alls alla politiker som talar om upprustning av vägar, tåg och alla möjliga transportmedel. Det vore bättre med nedrustning så tvåbeningarna stannade där de bör vara - hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, det vore ju helt perfekt! Om husse skulle bli tvungen att gå till norra landet, skulle han garanterat aldrig mer komma dit! Jäpp, fram för total nedrustning av alla kommunikationer!!

   Radera
 2. Stackars dig, det är aldrig roligt när någon åker iväg på det sättet.
  Men han berättade väl för dig att han skulle åka iväg och även talade om när han skulle komma tillbaks?
  För det måste dom göra, så mycket ska man begära av dom, för då vet man vad som gäller.
  Själv blev jag övergiven i efm för matte o husse åkte till Båstad en sväng.
  Men dom kom tillbaks efter några timmar som tur var.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nädå, inte ett ljud sa han om vart han skulle! Nu kom han tillbaka efter några timmar, men hur skulle jag kunna veta det? Du har rätt, i fortsättningen ska jag kräva bättre tidsredovisning!

   Radera
 3. Ibland blir man ju jätteledsen! Tröstbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det måste man bli när man ser ens älskade husse bara försvinna! Men nu är jag glad igen!

   Radera
 4. Vissa dagar är det värre än annars när de ger sig av hemifrån. Ibland brukar jag lägga mig på golvet precis innanför dörren för att förhindra matte att gå, men hon är så fräck att hon puttar undan mig.
  Vi jamar som Ozzy att det borde vara lag på att de talar om när de kommer tillbaka så man vet. Ännu viktigare i ditt fall eftersom din husse rymmer till norra landet ibland och är borta kattiljoner timmar.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fyjam, så tråkigt att bli undanputtad sådär...ibland är de mer än lovligt ohövliga, våra människor! Här ska absolut införas en regel om att katten ska informeras om tidpunkt för avresa -OM nu sådan är ABSOLUT nödvändig- och hur länge denna i så fall ska fortgå. Verkligen ett minimikrav!

   Radera
 5. Det syns på dina gulleöron att du INTE är nöjd!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste förstås visa mina känslor, så att de fattar vad de ställt till med!

   Radera
 6. Åh, jag tror jag förstår hur du menar. Jag kan känna likadant ibland när husse lämnar mig ensam. Då måste man få sjunga av sig den otroliga sorg och saknad man känner. *nickar allvarligt*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oftast brukar jag inte bry mig så mycket där ute, men den här gången kändes det SÅ tråkigt, och visst är det bäst att få sjunga ut sina känslor!

   Radera
 7. Jag sjunger mest när min matte kommer hem jag , hon säger att man ser hur jag tar ett djupt andetag och sen så säger jag Wäääääääääääääääääää tills luften tar slut :)

  Hoppas att din husse inte blir borta så länge i det Norra landet !

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nästan så jag hör ända hit hur du sjunger!!!
   Fast husse skulle inte till norra landet den här gången, bara till affären, men det kunde ju inte jag veta!

   Radera
 8. Stackars dig Kompis, att du inget får veta när husse kommer hem igen. Det måste dom göra jamar vi.
  Våran matte säger att hon kommer snart, när hon ska ngn stans, då vet vi på ett jamans ungefär när hon är hemma igen.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har förstått nu att jag brustit i min människouppfostran på den här punkten, men nu har nya regler införts! Tur att det finns många tipsare här!

   Radera
 9. Det är inte ofta vi ventilerar våra känslor men NÄR vi gör det så gör vi det ordentligt. Och fördelen med att välja sina tillfällen är ju att ventilerandet får mycket större effekt då! Hoppas husse återvänder till dig snart <3
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, man spänner magmusklerna och tar i så det kommer långt nerifrån! Fantastiskt vilka decibel man kan få fram då! Och husse, han kom tillbaka efter en stund, och då blev jag glad igen!

   Radera