Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 12 augusti 2016

Men inte hindrar det?
Åh, vad skönt det känns att ha uppnått sitt högt satta mål!

Men det hindrar ju inte att man kan sikta ännu högre?!


Önskar er en riktigt skön helg, allihopa!


16 kommentarer:

 1. Helt rätt tänkt o jamat Lisa.
  Man ska sikta mot stjärnorna så kanske man hamnar i grantoppen.
  Och det är inte illa det heller.
  Ha själv en härlig helg o hälsa Gustav o din personal.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varje dag har jag har väldigt många och djärva planer. De flesta brukar jag genomföra. Men vi får se hur jag lyckas med den där lampan i taket, den blir kanske i marigaste laget?
   Och tack, det ska jag göra, även om Gustav mest försöker undvika mig av någon anledning? Jag som tycker han är en så skojig slagpåse?

   Radera
 2. Klart man ska sikta högt, men samtidigt får man ju inse att det finns ett tak. Tror du ska rådfråga kloka storebror Gustav lite innan du gör verklighet av att nå dina nya mål.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns det ett tak?? Om du jamar det, så? Skulle gärna rådfråga Gustav, men jag har väldigt svårt att få till en dialog med honom? Trots att jag verkligen försöker fånga hans uppmärksamhet med diverse knuffar och drag i svansen?

   Radera
 3. Söta RackarLisa! Du kommer säkert att klara av även lampan men ibland är det bra att vila lite också....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, det tror jag också, bara jag får växa litet till! Vila? Men det gör jag ju! När jag inte busar!

   Radera
 4. Hmm .. om du tvättar av dig så finns det nog en siames under den spanska ytan? Men den där stolen .. pfft .. kom igen när du klarat hatthyllan. ;-)

  Eller en vanlig kökstol med smaaal rygg. Ett uppskattat trick!

  Den Makalöse Maurice

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske är jag en förklädd siames? Eller har en del egyptisk mau under pälsen, för jag har ett tydligt M i pannan, långa bakben och några andra saker som är typiska för den rasen.
   Hatthyllan? Inte omöjligt alls, ser jag vid en hastig titt. Och köksstol? Ligger förstås hellre på sitsen och lurpassar på Gustav! Men vänta du, här ska genomföras trick i sann Maurice-anda, det kan jag lova!/Lisa Rackarkatt

   Radera
 5. Coolt! Ta tass om er i helgen! Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Fina bilder på en ❤ Liten Lisa Busunge ❤.
  Men du... vi säger som Kattson.
  Var försiktig och jama med Kloka Gustav. Han lär dig viktiga saker, men gillar nog inte att du attackerar hans svans ^_~

  Ha en fin helg, Kram å Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår mig inte riktigt på den där Gustav, han vill ju inte leka alls? Jag jagar ju min egen svans, varför får jag inte jaga hans? Det är mycket jag inte förstår ännu?

   Radera
 7. Hej Lisa, Bosse här.
  Jag tycker du har helt rätt inställning! Men envishet och vilja kan man ta sig precis överallt i huset, även om det är högt. Såna där stolar kan däremot vara lite luriga för tar man ordentlig sats och siktar på en bra lampa eller bokhylla så snurran den lätt och då kan man hamna lite vartsomhelst när man hoppar. Då brukar matte komma springande och undra vad man gör. *fnissjam* Det är bara att höra av dig om du behöver lite tips, jag brukar vara en expert på att ta mig till enligt matte omöjliga ställen. Vi kanske kan utbyta tips med varandra när du har blivit varm i pälsen?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också noterat att en del saker är opålitliga, och att man kan ramla ner. Men man lär sig ju! Håller just nu och utforskar kontoret. De översta hyllorna där är fortfarande inte kattifierade, men jag ska nog komma på något knep! Klart vi ska utbyta tips så småningom! ;-)

   Radera
 8. Du klarar det galant. Det vet vi!

  SvaraRadera