Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 8 augusti 2016

Så här har jag det

Suckjam, är du här nu igen?

Tro inte att jag går på dina finter!

Jag är på min vakt, ser du?!

Och nu börjar jag faktiskt tröttna på dig!

Lägg av!!!
Och jag menar vad jag jamar!

Vill du ha en tilltassning till???

Nä, jag tänkte väl det...18 kommentarer:

 1. Tycker nog ändå att du verkar ha fått rätt bra pli på henne.
  Hon böjer sig vördnadsfullt mot dig på sista bilden.
  Du får väl ha tålamod med henne, hon är ju TJEJ...
  Fyjam vad det blåser hos mig.
  Antar att du har samma resning på pälsen om du tassar ut.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan inte tro hur mycket tålamod jag har! Ibland springer jag undan till och med. Hade hon varit ute hade jag jagat iväg henne för länge sen, men jag fattar ju att hon av någon anledning ska bo i mitt hus?
   Visst har det blåst, men jag hittade ett lä-ställe under skottkärran. Jag vill ju helst vara ute så länge det går!

   Radera
 2. Men men... hon vill ju säkert bara kela lite. *darrande morrhår*
  /Viska

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha-ha-ha, jag tror jag skrattar på mig! Kela! Hon kommer och smockar till mig så fort hon får en chans! Hoppas verkligen hon lugnar ner sig några hekto snart, och fattar hur snäll och tålmodig jag är!

   Radera
 3. *skrattar så morrhåren nästan trillar av*
  Vilken underbar bildserie om hur du får kämpa med myggan därhemma, men jag måste jama att du ser verkligen bestämd ut och snart inser hon säkert vem som bestämmer.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt obegripligt verkar hon tro att det är HON som bossar här? Åtminstone först, innan jag jamar ifrån på skarpen. Och hon ÄR verkligen som en mygga, surrar omkring mig hela tiden när jag är inne, och försöker sticka mig så fort hon får chansen! Det här är tredje tjejen jag bor med. Knepiga är de.

   Radera
 4. Stackars Gustav. Men jag måste jama att du ser cool ut på bilderna och jag noterar också att ni båda är kvar på stolen. Tror hon kommer lugna sig när hon vuxit till sig lite. Du får nog använda ditt berömda tålamod ett tag till. Och jag tror också att matte tar extra mycket hand om dig nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamar med fullständigt, det ÄR synd om mig! Men du har också rätt i att jag får en del extra egentid med matte nu. Och på torsdag kommer husse tillbaka från norra landet, då blir det ännu bättre!

   Radera
 5. Oj vilken imponerande bildserie, vilket tålamod du har och vilken pondus du utstrålar. Och liiiite granna söööt är allt ändå den spanska myggan. Hur går det på natten? är hon lugn då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ett nästan fånigt tålamod med retstickan! Är hon söt? Det verkar alla andra tycka? Jag tycker nog hon är mest besvärlig! På nätterna sover vi var för sig, så då är hon lugn. Och framför allt jag!

   Radera
 6. hahaha .. jag visste det!! En äkta spansk Rackarkatt med ett rent siamesiskt kroppsspråk. En besläktad kattsjäl, sanna mina ord/Den Makalöse Maurice (katternas katt(R) och hans enfaldiga, men trofasta Rackarkott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rackarkatt är PRECIS vad det är! Hon kommer flygande från alla möjliga ställen och dimper ner precis framför min nos. Krumbuktar sig på ett sätt jag aldrig upplevt. Och LÅTER! Ni tre skulle säkert kunna bilda rena skräckgänget! Själv skulle jag stilla beskåda er framfart från en lugn, skyddad och säker plats!

   Radera
  2. Problemet men er "vanliga" katter .. typ dig Gustav och min egen åldring Hittekatten .. är att ni är alldeles för mesiga. En RIKTIG katt gör sin röst hörd, flyger högt och anfaller lågt .. ;-)
   Maurice den Förskräcklige!!

   Radera
  3. Tack för att du tydliggjort för matte hur en riktig katt agerar! Hon har nämligen aldrig sett flygande katter förut?! Men nu börjar hon inse vilken speciell katt jag är! /Katten Lisa, numera med tillägget rackarkatt!

   Radera
 7. Tror det är en fröken som vill busa lite också! Men det är klart att du måste visa vem som bestämmer men å andra sidan är det ju bra att hon inte är rädd för dig! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker allt jag kan att visa vem som bestämmer. Eller, nä, jag är nog för snäll ibland. Men jag ser förstås att hon är liten. Och LITE rädd för mig kunde hon väl vara???

   Radera
 8. Hihi, ja lika bra att peka med hela tassen direkt, så lilla fröken förstår vem som är herre i huset :-) Och det är nog lite spinnande också, att få låtsasslåss med en så stor och stark och erfaren man som du!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr var jag nog inte tillräckligt bestämd från början, för hon har fått för sig att det är HON som bossar här? Fast när jag fräser ifrån på allvar blir hon litet försiktig. Ett tag. Och jag som trodde att jag kunde något om hur tjejer fungerar??

   Radera