Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 17 mars 2017

Att göra rätt val

Jag hade till och med väldigt mycket tur när jag hoppade in i precis rätt bil på parkeringsplatsen nere i Spanien. Tänk om jag valt bilen bredvid? Ibland väljer man rätt, ibland blir det fel. Kanske har man ibland bara otur? Det vet man inte förrän efteråt. Kanske lika bra det?

Om ni har några val att göra den här helgen hoppas jag ni kommer vara nöjda med resultatet i alla fall! Och att ni får en härlig helg med litet vårvärme!

12 kommentarer:

 1. Va, kommer du ifrån Spanien?! *tefatsögon*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, så är det, du kan läsa mattes berättelse om hur jag kom hit här
   https://gustavkatten.blogspot.se/2016/07/det-ar-langt-till-en-parkering-i-spanien.html

   Radera
 2. Ja a tänk om du valt FEL bil!! Då hade du nog ganska säkert inte haft det så bra som du har det nu och vi hade inte fått ta del av alla dina upptåg! Buff Sven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är konstigt att tänka på hur lätt livet hade kunnat bli helt annorlunda! Men det gäller ju många val.

   Radera
 3. Jam visst är det så.
  Nu hade du ju en alldeles sagolik tur som hoppade in i RÄTT bil och kom till dina nya snälla människor.
  Om du hoppat in till vänster eller höger kanske du kommit till helt andra länder eller stannat kvar i Spanien.
  Men sen kan man ju också jama att om du INTE vågat hoppa in någonstans, hade du kanske ångrat det hela ditt liv.
  Näh, du gjorde helt rätt Lisa som VÅGADE.
  Ha en härlig helg själv med dina människor o Gustav.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vart har mitt långa svar tagit vägen??? SÅ konstigt, jag såg det ju igår? Men nu såg jag att det var udda antal kommentarer, och kollade. Då var det här borta! Det finns ett kommentarsmonster här! Hjälp! Hur som helst är jag också jamarglad att jag vågade och hamnade här, även om det är ett stort jobb att få pli på människorna.
   Hoppas du också har en fin helg med dina människor!

   Radera
 4. Ibland är det svårt att veta om man bara haft tur eller valt själv. Men man kan inte komma ifrån att tur och skicklighet ofta hänger ihop.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det KAN ju vara svårt, även för en som är så duktig som jag, att överblicka följderna av ens val. Då är bra att ha TUR, som jag hade! Jättestor tur! Tänk att den första familjen kostade på mig en massa pengar för att jag skulle kunna följa med till det här landet. Inte för att jag gillar vettisar, men ändå. Jag valde rätt, och hade mycket tur.

   Radera
 5. Tänk att det blev så bra! Vi är så glada för din skull! Ta tass om er nu! Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Ja tänk vilken tur du hade som valde rätt bil och kom till det allra bästaste hemmet! Fast vi undrar om det verkligen var bara tur, jam menar du är ju så duktig på allt du gör så det kanske enbart var skicklighet?
  Här hemma hoppas vi på riktig tur nu, matte var och tittade på en ny lägenhet som vi jamargärna vill ha, men det är några andra som står före henne, men vi hoppas på att dem tackar nej.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är klart att jag kände på mig att det var just den bilen jag skulle välja, men säker, det kan man aldrig vara! Nu gick det ju vägen, även om jag först trodde jag skulle bo hos bilfamiljen. Men jag är glad jag slapp deras bitska hund, det är inte säkert han förstått att det är jag som bestämmer?
   Då håller vi tassar och tummar för att det ska gå bra med lägenheten!

   Radera