Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 13 mars 2017

SlutfiskatDet har varit en helg med hasselbusksväder! För första gången har jag legat där en litet längre stund. Annars måste jag medge att favoriten än så länge är växthuset. Ni skulle bara känna vilken behaglig värme det blir där inne så fort solen är framme!

En riktigt dålig sak har också hänt den här helgen. Jag kommer inte få äta vitfisk mer! Riktigt sorgligt. Vet inte vad som har hänt, men varje gång jag fått fisk under en tid har den kommit upp igen. Väldigt dumt, för jag är inte så hungrig på köttmaten. Jag borde äta nån påse mer varje dag, men det känner jag inte för?

Jag har visserligen blivit en rätt mycket mindre katt, men annars är jag precis som jag brukar. Håller ordning på hela Området, hälsar på hos grannarna och håller husse varm och masserad. 

Men det är tråkigt att fisken är slutserverad.


 

14 kommentarer:

 1. Vilket tråkigt besked om din älsklingsmat så här på en måndag ovanpåallt.
  Men det är inget att göra åt, för du ska ju inte behöva få upp den igen.
  Du får äta desto mer av din specialkost istället.
  För du får inte gå ner mer i vikt nu.
  Förstår att du gillat vädret i helgen, speciellt i lördags var det ju härligt.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. En del saker är svåra att förstå och acceptera, men det är inget att göra åt, som du skriver. Jag måste ju få behålla så mycket näring som möjligt. En del dagar går det bra att äta, men jag är rädd för att pälsen har krympt litet till vid nästa vägning.

   Radera
 2. Men vad är det du jamar! Ingen mera skrei?! Jag gillar också fisk OCH räkor men får inte behålla dessa godsaker i magen, de kommer ögonblickligen upp igen! Visst är det mysko? Skönt höra att du i övrigt verkar vara i toppform.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, så illa är det! Det är verkligen mysko, för jag har aldrig haft det så förut. Verkar som om magen inte förstår sitt eget bästa?!

   Radera
 3. Det finns tyvärr ganska många katter som inte tål fisk. Några experter säger till och med att fisk inte är naturligt kattmat. Vet inte vad man ska tro om det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du frågar mig finns det inget naturligare att äta än fisk! Hur kan något som smakar så ljuvligt vara onaturligt? Men, suckjam, snart arton år gammal vill magen i alla fall inte ha fisk längre. Vilka dumheter den hittat på!

   Radera
 4. Ingen mer vitfisk?? Det var verkligen tråkigt att höra, hoppas du får en fullgod ersättning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det FINNS ingen ersättning, så är det bara! Tänk om man kunde få min seniormat att smaka vitfisk...*drömmer*

   Radera
 5. Vilken dum mage som inte förstår att du vill ha fisk och även få behålla den. Men det är inget roligt att kräkas heller, så hur illa det än är så kanske det är bäst att låta bli fisken. Skönt att höra att du mår bra annars, trpts att pälsen har krympt lite
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, inte är det kul att kräkas, verkligen inte. Och eftersom jag gjort det bara när jag ätit fisk, är det väl bara acceptera förbudet, även om det känns trist!

   Radera
 6. Jag säger som Blogghjälpen... tyvärr är det många katter som inte tål fisk. Vi fick sluta med fisk här hemma för att skona Majsans mage, men nu när Majsan har tassat över Regnbågsbron (av andra orsaker än fisken) går det att servera fisk igen. Du skall se att du hittar andra favoritsmaker! Hur är det med grannen - har inte han sådan där god korv du brukar få?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har provat annat, men det är bara vitfisk som är riktigt gott, tyvärr. Min älskade granne ser jag tyvärr aldrig mer. Men jag minns såklart hans leverkorv!

   Radera
 7. Skönt med lite värme och uteliv. Så trist med fisken, hoppas att du hittar något annat som är gott! Var rädd om dig. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. När man nu är nekad fisk är det i alla fall positivt att det börjar bli varmt ute! Man får vara glad för det!

   Radera