Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 8 mars 2017

Evighetsarbete
På detta arbete finns inget slut
i ur och skur måste jag ut
Det ska gnidas och sprutas så alla förstår
vem som över hela Området rår!
10 kommentarer:

 1. Jamars vad du måste ha mycket att göra.
  För varje gång du gjort ditt jobb så kommer där antingen regn eller snö och bara i ett vips försvinner allt ditt arbete.
  Men skam den som ger sig.
  Man ska inte begära för mycket men nu vill jag ha lite sol o ca 6-7 grader varmt.
  Och helst ingen blåst heller.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det ÄR faktiskt något som måste göras dagligen, år efter år! Och ändå har det varit några som missat/struntat i vad jag gjort?
   Här var det rätt fint mitt på dagen, var ute och solade en stund, och låg i växthuset tills matte kom och insisterade på att stänga dörren. Men visst skulle det sitta fint om våren kom på allvar snart!

   Radera
 2. Jag tror inte att våra tvåbeningar förstår hur mycket jobb det är att patrullera området och hålla inkräktare borta, det är verkligen ett heltidsjobb! Sen återstår att hålla koll på husse/matte och allt som händer inomhus. Synd att du inte kan överlåta allt inomhus på Lisa.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det tror inte jag heller! Hur eländigt väder det än är, så måste jobbet skötas. Lisa, hon gör nog litet grann tror jag. Har noterat att hon varit inne i monsterskåpet i alla fall. Alltid något!

   Radera
 3. Det finns ingen tvekan att det är du så noggrann som du är! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart jag är noggrann. Jag är ju katt!

   Radera
 4. Tänk om alla tvåbeningar vore lika noggranna och plikttrogna som du är. Då skulle vi ju faktiskt kunna anförtro dom vissa enklare uppgifter. Men som det nu är måste vi nog göra allt viktigt själva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det ju! Måste skratta litet när jag tänker mig hur matte eller husse skulle gå runt och markera på Området...

   Radera
 5. Vi förstår mycket väl vilket viktigt arbete du har, Sippo försökte följa ditt exempel och göra det dagligen, men ibland så strejkade husse och vägrade gå ut. Du har ju tur som slipper släpa på en husse när du arbetar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara hålla med, att få röra sig på egen tass underlättar arbetet betydligt! Men jag vet att Sippo gjorde allt han kunde av sin situation, och gjorde ett noggrant jobb, särskilt i favorithörnet!

   Radera