Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 7 mars 2017

Lisa: Och jag kan bara titta på
Har ni sett vilken försmädlig rackare det sitter där uppe? Och vet ni vad han gör? Badar! Hängrännan tycker han är ett perfekt badkar? Hoppar upp och ner, skvätter och har sig. Häromdagen satt där tre stycken och plaskade samtidigt! Gissa vem som skulle vilja ta sig dit och delta i begivenheterna!!!


12 kommentarer:

 1. Jamarns vilka retstickor! Kan du inte bjuda in dem till badkaret eller handfatet? De ser riktigt goda *harkel* trevliga ut, hade också gärna bekantat mig lite närmare med dem *slick om nosen*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir rätt uppretad, det måste jag erkänna. Skulle mer än gärna invitera dem, men du vet hur det är, människorna sätter alltid käppar i hjulen för såna välmenande initiativ!

   Radera
 2. Den retstickan vet säkert att du sitter i fönstret o tittar lystet på den.
  När den kommit på att du är inom säkert förvar bakom fönstret kommer den kanske att hoppa ner till fönsterblecket o titta på dig.
  Då är det så man kokar inombords, för då vet man att den verkligen retas med en.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. OM den hoppar ner och tittar in på mig...ÖVERLEVER man sånt??? Hoppas jag slipper undersöka det, hittills har de aldrig varit vid fönstret, utan hållit sig där uppe. Det är nog retsamt för mig!

   Radera
 3. De är nog så lagom kaxiga om du kommer ut på fri tass..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just precis! Då skulle de allt få se på katten...väldigt påtagligt!

   Radera
 4. Jo, men inte tror vi att du vill BADA ändå... 🙀
  Kanske bara få en riktigt färsk fjäderkotlett att sätta tänderna i 🐥

  😻 Nosgos 🐾

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njam, jag gillar faktiskt att leka med vatten, men bada är väl att ta i? Men ÄNNU mer gillar jag att leka med fjäderkotletter! Jag har hittills tagit två stycken på altanen. Den första snodde matte, men den andra fick jag ha ifred, för ingen var hemma! Men ÄTA dem? Kan det vara gott?

   Radera
 5. Samma sak här, fast utan hängränna. Det satt en hel skock i trädet utanför oss och kraxade om hur dumma vi katter var. Det är en komplott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett elände att vi inte kan komma åt och lära dem ett och annat! Det finns tydligen ett STORT behov!

   Radera
 6. Visst är det retligt! Men underhållande också! Själva har vi fått det alldeles vitt igen.. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, man kan ju bara inte låta bli att titta! Har ni fått vitt? Har förstått att det är hemskt. Själv har jag bara sett det utanför altanen för en tid sen, men jag vet inte hur det känns?

   Radera